USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща заборонила в’їзд сотні «цигаркових» контрабандистів

11 Лютого 2015 10:28
Польські митники зафіксували суттєве зниження кількості випадків переміщення цигаркової контрабанди. Про це повідомили у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Останні дії, вжиті працівниками Державної фіскальної служби і активна участь в процесах, пов’язаних з ліквідацією контрабанди тютюнових виробів з території України на територію Республіки Польща, призвели до значного зниження кількості випадків виявлення контрабандних цигарок, - йдеться у листі - подяці Директора митниці в місті Бяла Подляска інспектора Ремігіуша Возняка, адресованій Волинській митниці ДФС.

Нагадаємо, що нещодавно під час двосторонньої робочої зустрічі волинські митники спільно з польськими колегами обговорили низку заходів щодо покращення контролю за перевезенням тютюнових виробів через українсько-польський кордон.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЦИГАРКОВИМ КОНТРАБАНДИСТАМ» ЗАБОРОНЯТЬ В’ЇЗД ДО ПОЛЬЩІ НА 5 РОКІВ

У перелік осіб, яким заборонено в’їзд до Польщі, потрапили більше ста «цигаркових» контрабандистів.

Окрім того, польські митники мають намір ініціювати позбавлення «цигаркових контрабандистів» ще й права переміщатися країнами Європи за «шенгенськими» візами, що із введенням біометричних паспортів вкрай ускладнить їх подорожі європейським простором.

Як запевняє Директор митниці в м.Бяла Подляска інспектор Ремігіуш Возняк, раніше працівники Митної служби Польща під час митних оглядів в більшості випадках виявляли цигарки без акцизних марок України або з іноземною акцизною маркою.

Однак, останнім часом, ситуація змінилася, що за словами керівника митниці в м.Бяла Подляска свідчить про те, «що вилучення контрабандних сигарет, навіть в напрямку виїзду з України, працівниками Державної фіскальної служби України дає великий плюс, оскільки незаконне переміщення цих тютюнових виробів, призводило до збитків державного бюджету України».

Відтак, директор митниці в м. Бяла Подляска Ремігіуш Возняк письмово дякує Волинській митниці ДФС за роботу в напрямку боротьби з контрабандою тютюнових виробів в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ».

«Висловлюю щиру вдячність начальнику Волинської митниці ДФС за щоденну роботу в напрямку боротьби з контрабандою тютюнових виробів, яка перешкоджає злочинним групам переміщувати нелегально цигарки через митний кордон. Зазначу, що в економічних інтересах Республіки Польща та України лежить спільна боротьба з цим явищем», - йдеться в листі-подяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
контробандист Показати IP 11 Лютого 2015 10:38
Ще невмерла контрабанда!!! Не сила не кількість. Ще закурим білоруські у польській сторонці!!!!!! Слава Україні!!!
лучанка Показати IP 11 Лютого 2015 10:43
давно пора була притиснути хвости цим цигарковим "човникам"!Люди їдуть відвідати рідних, на лікування , в бізнесових справах і через цих паразитів змушені по багато годин стояти на митниці! За шкірку треба брати і тих водіїв, які їх беруть зі всіма торбами в автобуси, а потім роблять вигляд, що вони нічого не знали! Підбирає водій таке чудо, розпихає торби з цигарками іншим пасажирам під ноги і ще обурюється, коли пасажири протестують проти сумок під ногами, мовляв, більше в автобус вас не візьму. А ліцензії позбавити таких перевізників не можна?!
контробандтст Показати IP 11 Лютого 2015 11:06
Обізвалась та що всталась. Сиди собі в своєму мухосранську і сопи в 3 дирочки.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до контробандтст Показати IP 11 Лютого 2015 11:25
sudu sam y swojemy myhosransjky i sopu y swoji 3 durku !!!!!!! iz-za was swolot inshi stojatj godunamu y cherzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
лучанка до контробандтст Показати IP 11 Лютого 2015 12:21
коментар було видалено
Спиртовоз Показати IP 11 Лютого 2015 11:13
Не смешите мои тапочки, могу огласить таможенный тариф. За пару евро таможнник готов вам даже оддатся в своей собачей будке.
бандеровець Показати IP 11 Лютого 2015 11:42
чорна біда римачам,не можна так круто людей ламати)))
Степан Бандера Показати IP 11 Лютого 2015 11:55
Може, то не контрабанда знизилася, аполяки менше почали виявляти ъъ, бо нашы людий краще ъъ ховати почали ы щедрыше оплачувати лояльнысть чорних митникыв
контробандист Показати IP 11 Лютого 2015 13:09
Лучанка не бризгай ядом бо до Ягодина долітае
я до контрабандиста Показати IP 11 Лютого 2015 13:48
лучанка просто бібліотекарша
Богдан Показати IP 11 Лютого 2015 15:39
Та те що контрабандисти істотно затримують чергу - факт.
контробандист Показати IP 11 Лютого 2015 16:26
Голод не тьотка.Жити за щось потр1бно.Не вс1 мать високооплачувану роботу.Це краще н1ж Красти.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2015 16:33
Це просто андрейка хочуть вигнати а той попросив поляків щоб такого листа написали мол він пацан рубаха чув що за тиждень мають бути зміни на волинській митниці вот він і рве землю. Відверто читаю про контрабанду сигарет і плакати хочеться це можна порівняти з корупцією в міліції типу хабарі беруть тільки даівці справжня контрабанда їздить і нехто її не затримує
Дзядук Санька Показати IP 12 Лютого 2015 19:08
Хана Латковському Вові закрилася лавочка поставки цигарок в Польщу. Підеш Вова за баранку трактора як розпочинав , є справедливість .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus