USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У аеропорту Торонто зіткнулися два літаки

6 Січня 2018 09:29
У міжнародному аеропорту Пірсона, що в Торонто, на рульовій доріжці зіткнулись два літаки. Інцидент стався у п'ятницю, 5 січня, ввечері, пише ТСН.

Літак компанії WestJet, що прибув з Канкуна мав 168 пасажирів та 6 членів екіпажу на борту. Вони щойно приземлились та чекали, коли їх почнуть випускати з літака, коли у цей літак врізався інший – компанії Sunwing aircraft. У другому літаку пасажирів не було, саме на ньому почалось невелике займання.

Пасажирів WestJet евакуювали через аварійні виходи. Постраждалих серед пасажирів чи екіпажів немає, однак травми зазнав працівник рятувальної служби аеропорту – його було госпіталізовано.

Аеропорт запевняє, що на його роботі інцидент майже не позначився, а причини аварії з'ясовуються. Пасажирів така подія неабияк налякала.

"Нізвідки почувся гучний тріск і літак трохи струсонуло. Ми подивились з ілюмінатора і побачили, що в нас ззаду врізався літак. Всі були шоковані, в салоні роздався нервовий сміх. Паніка почалась, коли ми побачили, що щось схоже на паливо витікає з місця зіткнення і за секунди починається займання. Тоді на борту почався хаос – люди кричали та панікували, поки стюарди намагались взяти ситуацію під контроль", - розповів каналу CBC один з пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus