USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Троє волинян постраждали у ДТП на Ковельщині

27 Лютого 2017 15:22
«Chevrolet Lacetti» зіткнувся з легковиком «Renault Megane» на автодорозі поблизу селища Люблинець Ковельського району 26 лютого. Внаслідок зіткнення троє людей отримали тілесні ушкодження, повідомили у прес-службі волинської поліції.

За кермом «Chevrolet Lacetti» перебувала 29-річна мешканка Турійського району. Виконуючи поворот ліворуч, жінка не надала перевагу у русі автомобілю «Renault Megane», під керуванням 42-річної ковельчанки, внаслідок чого транспорті засоби зіткнулися.

У результаті зіткнення водії та 21-річний пасажир «Chevrolet Lacetti» отримали тілесні ушкодження. Після огляду лікарів водії від госпіталізації відмовилися.

Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus