USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП на Рівненщині загинув волинянин

10 Липня 2016 17:07
Троє постраждалих та одна людина загинула в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі «Луцьк-Радомишль-Демидівка-Дубно», - повідомляє прес-служба рівненської поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 23-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель Луцька в межах села Лопавше Демидівського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen Т4» під керуванням 21-річного жителя села Іващуки Радивилівського району.

У результаті ДТП водія «ВАЗу» госпіталізували до Демидівської центральної районної лікарні з важкою травмою голови, закритим перелом кісток склепіння та основи черепа, переломами ребер і ключиці. Пасажир авто, 30-річний волинянин, на жаль, від отриманих травм загинув на місці пригоди.
Водій мікроавтобуса та його 30-річний односельчанин отримали численні забої. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобілі з механічними пошкодженнями доставили на територію Демидівського відділення поліції.


Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus