USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В аварії за участю КамАЗу постраждали двоє дівчат

20 Листопада 2017 15:09
У суботу 18 листопада після першої години дня поблизу села Черчичі Володимир-Волинського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, наслідком якої є двоє травмованих неповнолітніх дівчат з Іваничівського району, інформує Володимирмедіа.

Під час огляду місця події, працівниками поліції з’ясовано, що 46-річний водій, мешканець Іваничівського району, керуючи автомобілем «Сітроєн», не вибрав безпечної швидкості та не врахував ситуації на дорозі, внаслідок чого зіткнувся із КАМАЗом, за кермом якого перебував 26-річний житель села Селець.

В результаті зіткнення обох автомобілів 11-річна та 14-річна пасажирки «Сітроєну» одержали тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забою грудних кліток. Потерпілих госпіталізовано до хірургічного віділення Володимир-Волинського ТМО.

Пошкоджені автомобілі перебувають на штрафмайданчику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus