USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП в Польщі загинуло п’ятеро українців

23 Серпня 2016 19:35
У Польщі поблизу Любліна мікроавтобус Сitroеn Jumper з львівськими номерами потрапив у ДТП. Український мікроавтобус стикнувся з великою вантажівкою, яка також має українські реєстраційні номери.

Як повідомляє dtp.kiev.ua з посиланням на очевидців, п’ятеро осіб загинули, ще одну людину у критичному стані гелікоптером відправили до лікарні. Про національності загиблих та постраждалого не повідомляється.

Як повідомляє польське видання Wiadomosci, мікроавтобус стикнувся з великою вантажівкою, яка також має українські реєстраційні номери. Вантажівка за невідомих причин вдарила причепом мікроавтобус, у якому перебували 7 осіб. За даними польського видання, загинули п’ятеро, а важкі травми отримали дві особи – обох доправлено до лікарні.

Пожежникам довелось різати мікроавтобус, аби дістати пасажирів. Водії вантажівки неушкоджені. На місці працюють поліцейські, технічні служби та рятувальники. З’ясовуються обставини аварії та особи жертв. Дорога S-12 у напрямку Любліна заблокована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вишнева Показати IP 23 Серпня 2016 19:56
Страшно! ((((
водій Показати IP 24 Серпня 2016 16:26
результат втоми після суточних черг на кордоні. 10 годин черга в польшу 10 годин обратно водії сутками не спят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus