USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП за участю Audi та службового авто роти «Світязь» постраждали обидва водії

30 Листопада 2019 17:00
Поліція встановлює обставини ДТП у Ковелі за участю службового автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

Нагадаємо, близько 13 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ковелі на перехресті вулиць Варшавська та Шевченка зіткнулися автомобіль Audi А6 та поліцейське Renault Duster. У ДТП постраждали обидва водії, транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Попередньо встановлено, що за кермом автомобіля Audi A6 перебував 21-річний житель Ковеля. Виконуючи поворот ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному поліцейському автомобілю Renault Duster, за кермом якого перебував 44-річний командир роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь». Водії не були в стані алкогольного сп'яніння, після надання першої медчної допомоги не госпіталізувалися. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Відомо також, що 21-річний водій автомобіля Audi A6 неодноразово попадав у поле зору поліції через порушення правил безпеки дорожнього руху. З цього приводу на нього вже було складено 17 адмінматеріалів.

Подію поліція належним чином зареєструвала та проводить перевірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SVV Показати IP 1 Грудня 2019 10:00
17 адмінматеріалів. Утилізувати деб*ла
Вадим Показати IP 18 Грудня 2019 20:17
Ужас а ще віруючий називається ось Бог йому і показує.А то тільки панти в голові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus