USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Грузії гірськолижний підйомник вийшов з ладу і розкидав людей

16 Березня 2018 16:08
На гірськолижному курорті Гудаурі у Грузії підйомник вийшов з ладу і почав рухатися у зворотній бік. Через велику швидкість і різкі рухи людей почало розкидати і травмувати.

Відповідний відеозапис опублікував користувач Facebook Ян Шинкаренко.

З відеозапису видно, що підйомник рухається у зворотньому напрямку і розігнався до надто великої швидкості, через що на різкому повороті люди вилітали зі своїх місць. Згодом одне з сидінь впало, після чого у тому місці почали скупчуватися інші.

Увага! У відео присутня ненормативна лексика.
Через небезпеку люди, які спускалися на підйомнику, почали вистрибувати у сніг просто на ходу, однак не всім вдавалося це зробити.

На офіційній сторінці курорту у Facebook йдеться, що внаслідок аварії на підйомнику Садзеле постраждали 12 осіб, з них - 2 українці.

Як пізніше повідомив міністр охорони здоров'я Грузії Давид Сергієнко, пише Сегодня, всім постраждалим була надана медична допомога на місці.

"Травми не надто серйозні, крім двох туристів з України та з Швеції. В даний час в Гудаурі знаходяться реанімобілі і, вочевидь, цих двох туристів ми перевеземо в Тбілісі", - сказав Сергієнко.

Керівництво Гудаурі компенсує усі витрати на лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ахаха Показати IP 16 Березня 2018 17:00
Карусель, карусель, кто успел то присел!
Patric до Ахаха Показати IP 16 Березня 2018 21:57
Axaxa ти муд.......ак ти Сам стань на лижи тоді зрозумієш що віжчули люди коли падали!!!!!!!!6

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus