USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Ківерцях авто протаранило паркан міськради, водій втік

24 Червня 2017 00:51
Водій легковика протаранив паркан Ківерцівської міської ради, після чого втік з місця пригоди.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці події.

Наразі відомо, що водій іномарки Mazda не впорався з керуванням і допустив зіткнення. Після чого він втік з місця події. З фото видно, що автомобіль сильно постраждав від удару – розбита вся передня частина.

Також на фото видно пошкодження лобового скла авто зі сторони пасажира. Відтак, можна припустити, що на момент аварії водій був в машині не сам.

Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує деталі події.

З власних джерел ІА Волинські Новини стало відомо, що вечірньої пори в районі вулиць Ковельської та Володимирської автомобіль такої ж марки та кольору порушував правила дорожнього руху, водія підозрювали у керуванні в стані алкогольного сп’яніння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ангст Показати IP 24 Червня 2017 08:51
І що не на іноземних номерах машина?
1312 Показати IP 24 Червня 2017 09:31
Не може бути!!! Не вже це високоосвідченні українці які їздять на авто з укр номером теж можуть таке зробити??? Нащо далі жити...
Литовський босс Показати IP 24 Червня 2017 10:16
Слава Богу що машина не на євро бляхах а то б вже роздули трагедію. А так все норм на українських значить можна все.
Єстем з Польщі Показати IP 24 Червня 2017 10:34
чого мовчите! розмитнені українці! аналізуйте і звяжіть вартість розмитнення з проміле у водія...
я Показати IP 24 Червня 2017 11:08
ахахахааххаахахах.ківерці апасний город
Щодо блях Показати IP 24 Червня 2017 11:45
Проблема в іноземних бляхах в тому що якби авто було на іноземних, то його знайти було б неможливо, а так номери відомі, а відповідно відомо хто власник, а далі буде відомо хто був за кермом і так далі, а відповідно і відомо хто буде збитки компенсовувати. А взагалі більша загроза ніж через авто з іноземними бляхами в нас в Луцьку існує через авто з львівськими, вінницькими та рівненськими номерами. Це зі свого власного спостереження. От вчора з обіда біля міської лікарні була аварія 2 в одному.
Я Показати IP 24 Червня 2017 12:06
Дивно, і жовтий сигнал світлофора біля "Барвінку" не допоміг, краще поклав би Жгутов довгоочікуваних лежачих поліцейських.Ато обіцянка - цяцянка, пообіцяв і не зробив.
Голос Ківерець Показати IP 24 Червня 2017 12:11
Ну ганяти п'яним "в дим" по Ківерцях, це абсолютна норма і схоже це нікого не бентежить, в тому числі й правоохоронні органи ... ну ось черговий "гонщик" схоже попався (швидше за все відмажуть), можливо трохи схаменуться, на деякий час ... проблема маленького міста, кожне пнеться зі шкіри, щоб показати свою мізерну "вищість" та те як йому на все байдуже і хто він такий ... всі всіх знають, кожен кожнуму кум-сват-брат, тому більшість ось таких "крутіїв" відмазують, до пори до часу
Иван Показати IP 24 Червня 2017 13:28
Факир был пьян и фокус не удался

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus