USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі чоловік випав з потяга і загинув

16 Грудня 2016 16:26
Поліцейські встановлюють обставини смерті чоловіка.

Учора, 15 грудня, о 14 годині до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції Ковель про те, що із пасажирського потягу сполученням «Ковель-Червоноград» випав 62-річний ковельчанин.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув, інформують у прес-службі поліції області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що подія трапилась в районі залізничного переїзду, що на вулиці Брестській у Ковелі. За попередньою інформацією, 62-річний ковельчанин випав із тамбура вагону пасажирського потяга сполученням «Ковель-Червоноград», ймовірно, через неспрацювання автоматики гідравлічних дверей. Унаслідок чого чоловік загинув на місці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини трагічної події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зчпч-1 Показати IP 16 Грудня 2016 17:30
на дверях пише не притулятись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus