USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Краматорську звільнили телевежу і вимкнули російські канали

18 Квітня 2014 12:00
У Краматорську звільнили телевежу, захоплену російськими військовими напередодні, та вимкнули незаконно ввімкнені російські канали.

Як повідомляє Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, він спільно з Службою Безпеки України "забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, що розпочалося після захоплення російськими військовими радіо-телевізійної передавальної станції міста Краматорськ (с. Ясногоровка, вул. Кірова 699)", інформує Українська правда.

Концерн уточнює, що російські військові 17 квітня захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали та на їх частотах вивели в ефір російські.

Після звернення Концерну РРТ до СБУ та енергопостачальної організації зазначену передавальну станцію знеструмили.

"Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об’єкт", - повідомляє концерн.

Після перевірки та забезпечення спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорськ технічного персоналу, мають увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів та провести аналіз завданих збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus