USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Кривому Розі цієї ночі зафіксували землетрус

20 Лютого 2018 17:39
У Кривому Розі зафіксували землетрус магнітудою 3,2. Інформацію про цепідтвердили в головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області, передає Радіо Свобода.

Речниця управління Дар’я Гречищева зазначила, що згідно з даними з сейсмологічної станції, землетрус був зафіксований цієї ночі.

«Епіцентр землетрусу був на глибині п’ять кілометрів. Причиною землетрусу став тектонічний розлом на глибині 200 кілометрів. Люди відчули землетрус. Інформація про те, що землетрус могли спричинити гірничі роботи, не підтверджується», – зазначила Гречищева.

Жителі Кривого Рогу в соціальних мережах повідомляли, що цієї ночі щонайменше в двох районах міста був відчутний підземний поштовх.

Влітку 2017 року жителі Кривого Рогу повідомляли про землетрус, якому передував гуркіт. Водночас на своїй сторінці у Facebook віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко підтвердив, що в Кривому Розі в стався підземний поштовх магнітудою 4,1 «без негативних наслідків».

Підземні поштовхи у Кривому Розі фіксували в різні роки. Місцеві жителі пов’язують їх з роботою залізорудних шахт. Так, 2013 року в місті стався землетрус, як заявляли ДСНС, «силою від 4 до 5 балів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
наследие совка Показати IP 20 Лютого 2018 20:58
очередная шахта обсыпалась, на которую типа реформаторы на закрытие бабло разокрали, чтобы уголь с сша возить ...) парадоксы украинской экономики и землетрясений...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus