USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Кривому Розі після сильного урагану стався землетрус

30 Липня 2017 02:40
У Довгинцівському районі Кривого Рогу в результаті урагану на 16 вулицях пошкоджено покрівлю 201 будинку, також ремонту потребують 4 легкових автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Пошкоджено газопровід і лінії електропередачі. Підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області спільно з комунальним підприємством міста прибрані з проїжджої частини вулиць і домогосподарств 282 повалених дерева. Рух транспорту відновлено. Рятувальники розчистили від повалених дерев і фрагментів покрівель будівель лінії електропостачання та газового трубопроводу", - йдеться в повідомленні.

У Верхньодніпровському районі в п'яти населених пунктах частково побито градом покрівлю та вікна 270 приватних житлових будинків.

Також пошкоджені дах та вікна Дніпрокам’янської філії Аннівського навчально-виховного комплексу та дитячого садка, постраждали городи в приватних садибах на загальній площі 8,1 га і посіви агрокультур.

Інформації про жертв і постраждалих немає.

Окрім того, вранці 29 липня стався землетрус магнітудою 4,1 бали.

«За інформацією Головного центру спеціального контролю о 06:31 29 липня Кривому Розі зареєстровано підземний поштовх магнітудою 4,1 бали за шкалою Ріхтера», – повідомив віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Згодом виявилось, що підземний поштовх пов’язаний з проведенням вибухових робіт у шахті «Ювілейна».

Внаслідок землетрусу ніхто в місті не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нострадамус Показати IP 2 Серпня 2017 15:24
мабуть сланцевий газ видобувають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus