USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Києві побили нардепа Мустафу Найєма

30 Квітня 2018 19:06
У понеділок, 30 квітня, в районі Бессарабського ринку в Києві побили народного депутата України Мустафу Найєма. Політика забрала «швидка».

Це сталося близько 18:00, повідомляє Інформатор з місця події.

За словами депутата, він рухався на своєму автомобілі Honda Accord бульваром Шевченка в бік Бессарабського ринку. На дорозі у нього стався конфлікт з водієм автомобіля BMW, який також рухався у цьому напрямку.

За словами Найєма, інший водій грубо порушив правила дорожнього руху. Він зробив йому зауваження. Після словесної перепалки вони обидва вийшли зі своїх машин. Найєм викликав поліцію, а власник «німця» викликав на підмогу товаришів.

До місця конфлікту приїхав Mercedes Gelandewagen, з якого вийшли дві людини. У результаті почалася бійка, під час якої Мустафі завдали кілька ударів. Коли перехожі крикнули, що в самому центрі столиці б'ють депутата, нападники кинулися бігти. Політик спробував їх наздогнати, що йому і вдалося зробити вже за будівлею Arena City. Там опоненти повалили його на землю, після чого зникли з місця події на своїх автомобілях.

Коли Мустафа повернувся до свого авто, туди вже прибули співробітники поліції. Потерпілому знадобилася допомога медиків, він скаржився на травму щелепи. Нападників затримали і вже доставили на місце події для впізнання.


Відзначимо, що за непідтвердженою інформацією учасники конфлікту, які вдарили Найєма, - громадяни Російської Федерації. На місці працює поліція і слідчо-оперативна група. Нардеп попросив пройти тест-Драгер, який показав нулі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 19:15
Як страшно жить. Я в шоцi
Любі свині до Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2018 20:59
Я чекав від шанованого мною Анатоля цього комента! А я в шоці, що в Києві - столиці України - три чечена ( ! ) побили Мустафу ( ! ) а розслідує це все зрадник Арсен Аваков( ! ). Я в шоці, браття. Агов, а в Києві ще хтось з українців лишився?
Всезнайко Показати IP 30 Квітня 2018 21:06
Хороша новина...
Мвс Показати IP 30 Квітня 2018 22:38
Скоро в нас як в Московії буде!!!!!!
Богдан Сташинський Показати IP 1 Травня 2018 11:57
Дуже позитивна новина ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus