USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найєм розповів подробиці другої бійки, де його били ногами

2 Травня 2018 11:31
Народний депутат Мустафа Найєм, якого побили у результаті конфлікту на дорозі, заявляє, що бійок було дві, і дивується, що Магомед-Амін Саітов (на головному фото) встиг вилетіти з країни.

Про це він розповів у коментарі "Українській правді".

За його словами, інцидент почався о 17:25, після перших ударів, які були о 17:37 (пізніше повідомлялося, що чоловік, що завдавав удари, полетів до Баку, це, імовірно, Магомед-Амін Саітов – ред.), Найєм побіг за нападниками до вулиці Скоропадського. Там сталася друга бійка.

"Спочатку вони побігли в "Метроград", потім забігли в "Арену", бігали там, потім вибігли з "Арени" на Скоропадського. Там мене наздогнав ще один ззаду, повалив на проїжджу частину. Потім я побіг за ним, наздогнав, стрибнув на нього і вже не пам'ятаю як, впав головою на асфальт – у мене там забій сильний, і вже на землі вони били втрьох ногами недовго", - розповів нардеп.

У другому епізоді брав участь Тімербілатов Умал Русланович. Зараз він затриманий.

Найєм дивується, як учасник першого епізоду бійки Магомед-Амін Саітов встиг вилетіти з Києва.

"Інцидент почався о 17:25 – це був мій перший дзвінок в поліцію, потім ми ще хв 10 сперечалися, потім приїхав цей хлопець (імовірно, Магомед-Амін Саітов – ред.) І стався удар, потім ми з цим хлопцем гналися один за одним хвилин 15. Це вже шоста з чимось. Він не міг фізично дістатися до аеропорту і сісти на рейс. Це нереально за часом – доїхати до "Борисполя" або "Жулян", встигнути на реєстрацію і полетіти. Я вже не кажу про документи", - розповів Найєм.

Внаслідок сутички на дорозі 30 квітня Мустафа Найєм зазнав тілесних ушкоджень, у нього діагностували перелам щелепи і струс мозку, він переніс операцію.

Двоє з затриманих поліцією учасників бійки мають громадянство РФ та перебувають на території України на підставі посвідок про тимчасове проживання, ще один – громадян України.

Нардеп Антон Геращенко оприлюднив інформацію про трьох затриманих після конфлікту: ними виявилися Саітов Ахмед Абубакарович, 1999 р.н., Саітов Магомед-Саліх Аргуєвич 1996 р.н. і Умал Тімербілатов Русланович 1996 р.н.

У свою чергу брат нардепа Масі Найєм заявив, що четвертим учасником конфлікту, якому вдалося втекти від поліції, ймовірно є Саітов на прізвисько Мага.

Підозрюваним у нападі на нардепа було оголошено про підозри: трьом – за ст. 296 "хуліганство", четвертому, якому вдалося втекти з місця події, – заочно, за ст. 296 та 122 "умисне тілесне пошкодження середньої тяжкості" КК.

Найєм заявив, що четвертий учасник конфлікту, якого поліція не змогла затримати, вилетів з України до Баку.

У прокуратурі Києва заявили, що чоловік, який завдав Найєму тілесних ушкоджень та зник з місця конфлікту, перетнув державний кордон та літаком Київ-Баку залишив територію України за 2 години після сутички.

Згідно з відео, яке оприлюднили ввечері 1 травня, участь у конфлікті з Найємом брали не чотири, а п'ять нападників.

Ірина БАЛАЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Євроінтегратор Показати IP 2 Травня 2018 11:36
Умар, Магомед, Ахмед побили Мустафу...... А взагалі, якби побили би простого Івана чи Миколу, то певно до цього часу навіть незнали би хто побив, який рік народження, і тим більше куди полетів через дві години після інциденту....
Анатоль_ Показати IP 2 Травня 2018 11:57
Нема справедливости для простих трударiв а тiки для найемiв
Анонім Показати IP 2 Травня 2018 12:08
Ну почалось,другий день,як їсть,як побили,куди вдарили,скільки разів,відео зявилось,ще тиждень розказувати буде,як ляля маленька"мама в мене отут бо бо",ну будьте ви мужиками,хватить писати одне і те ж.Затримаєте,посадите от тоді і пишіть.А як в школі налітають на одного,до полусмерті бют то ніхто не ниє не знає.
Вася Растаман до Анонім Показати IP 2 Травня 2018 15:46
ти рембо шкільний), цікаво б як би ти в оточенні хачів-трюкачів рамсив. І було б тоді б"ют, не б"ют, тилє-палє, тойво, тогово)
1499 Показати IP 2 Травня 2018 12:08
Малолеткі дали тягла старшому дяді
Бодя Показати IP 2 Травня 2018 13:04
Діти гір побалакали і на ішачках розїхалися
Справедливий Показати IP 2 Травня 2018 13:41
Та скільки можна молоти одне і те саме? То через трубку їсть і п'є, то вже вдруге побили.... Йому що, учасника бойових дій дати, тому депутату? Щиро бажаю, щоб кожний депутат ВР кожен день отримував на горіхи, і їв через трубку. Жорстоко, але справедливо.
456 Показати IP 2 Травня 2018 13:55
цих Маг всяких треба в шию гнати, хай би в Баку таке зробив, сів би і вже надовго!
коля до 456 Показати IP 2 Травня 2018 15:46
передай це нацикам, котрі докопались до бозобідних циган
Читач Показати IP 2 Травня 2018 14:14
А за що афганця побили? Було за що?
Юзік Показати IP 2 Травня 2018 21:31
Наші друзі з Кавказу робили усе правильно, але результат слабенький....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus