USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Києві школяр проломив вчительці голову і порізав ножицями за погану оцінку

11 Вересня 2018 12:57
Учень 8 класу агресивно відреагував на негативні результати самостійної роботи просто на уроці – він проломив голову стільцем і порізав вчительку ножицями. Зараз і похилого віку вчителька, і сам хлопчик - у лікарні.

Жінка - з важкими пораненнями. Учня забрали в шоковому стані. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Все сталося 10 вересня в кабінеті інформатики в кінці уроку. Діти писали самостійну роботу, по одному із завдань вчителька поставила хлопчикові мінус. Той несподівано кинув у неї стільцем, далі - зі спини наніс ще кілька ударів ножицями. Після побаченого з дітьми працювали психологи, зараз кабінет закритий, там працює слідчо-оперативна група. Хоча до цього, запевняє класний керівник, її учень 8 класу не виявляв жодної агресії. Навчається в цій школі лише тиждень, але з однолітками в цілому ладнав.

"Звичайна дитина, трохи в собі, тому що новенький, тому що новий колектив, нові вчителі. Нічого дивного за ним ніхто не помічав", - каже класний керівник.

В школу №94 хлопець перевівся з Івано-Франківщини. За інформацією журналістів, з міста Калуш. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

«Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також різні середні і хороші, і погані, і 11 балів і менше. У медичній довідці зазначено, що він здоровий. Маму викликали, мама теж в розгубленості».

Мати нападника з журналістами спілкуватися відмовилася.

«Приїхала мама, викликали «швидку», він теж був в шоковому стані, на запитання не відповідав, як скам'янілий був», - йдеться в сюжеті.

Відразу після інциденту хлопець спустився сходами в супроводі охоронця школи. Опору не чинив.

Вчителька інформатики - вже пенсійного віку, більше 20 років працює в цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Зараз вона з важкими пораненнями перебуває у лікарні. Їй вже зробили кілька операцій. У неї важка травма голови і пробиті легені
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Реформи в дії Показати IP 11 Вересня 2018 13:43
Дитина не зрозуміла чому він цілими днями сидить за компом, а тут йому хтось з інформатики мінус поставив. Регіоналка, ватниця якась ... Гей, гей, геть! В нас на Івано-Франківщині тільки так! Ну вдома він же чує що і він і його батьки в усьому в чому не праві самі найправіші, от і зробив знедавна вседозволене. Та й в любій грі можна перезагрузитись, хай перезагрузиться, о! Ще трохи і скоро ви всі друг на друга будете кидатися з ножицями, реформатори х... І саме головне що питання то тут не так в дитині, як в тому про що зараз не можна казати.
Василь Показати IP 11 Вересня 2018 13:51
Оце вам реформа освтян!!!!! Уряду після цих реформ треба йти у відствку! Вчителям добавили зарплату а учням вседозволеність, краще б було як було а не так як зараз!!!!!!!!!!!!
А Показати IP 11 Вересня 2018 14:17
може справа не в реформаторах , не в політиці, не у владі, а в тотальному одебіленні населення? Має прийти до влади добрий президент і виховувати ваших дітей, вчити їх людяності, порядності, елементарним нормам культури і цивілізованої адекватної поведінки? І як це цікаво, ще не так багато років тому, селяни, які самі закінчили семирічку, важко працювали і скромно жили, умудрялись виховати і виростити з своїх дітей достойних розумних людей? А зараз преказились всі "з жиру", від вседозволеності, безділля і безкарності, що в селах, що в містах.
Ніка Показати IP 11 Вересня 2018 14:46
Очевидно, хлопчикові з Калуша було дуже непросто у київській школі.Можливо, відношення вчителів і учнів до дитини було неадекватним. Ось і не витримала психіка підлітка в стресовій ситуації. Тому і був у шоковому стані...
Коза до Ніка Показати IP 12 Вересня 2018 10:09
Теж так подумала. Але проломити череп та бити ножницями? За мінус? Діти лякають...
777 Показати IP 11 Вересня 2018 14:50
давайте оправдывать, вникать в его сложный внутренний мир,завтра все начнут на учителей кидаться. в колонию,там пусть быкует.
Анонім до 777 Показати IP 11 Вересня 2018 19:44
Глас киевского учителя!
Анонім Показати IP 11 Вересня 2018 14:59
Ця вчителька – жорстока істерична жінка, яка доводила дітей до сказу. Вона діяла як психічно хвора. Рвала на дівчатах браслети, виривала з рук телефон і кидала на підлогу, змішувала їх з лайном, принижувала, ставила погані оцінки за те, що завис комп. Вона "вчила" мою племінницю, дівчинку, яка має яскравий талант в комп’ютерній анімації і щороку завойовує перші місця на олімпіадах. Звісно, для цієї вчительки це не мало жодного значення, – написала у Facebook користувачка під ніком Горгона Бобровицька. Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/09/11/308137-napad-shkolyara-vchytelku-merezhi-rozpovily-vona-znushchalasya-ditey
Vox populi до Анонім Показати IP 11 Вересня 2018 22:13
І тепер, про те, що навіть "істеричних психічно-хворих" бити не можна, хлопцеві пояснюватимуть в колонії, замість батьків, які чомусь не встигли, не хотіли, або, що очевидно із дописів на facebook, не вважали за потрібне це пояснити.
Коза до Анонім Показати IP 12 Вересня 2018 10:13
Були звернення батьків? Чому мовчали всі? Дивіться до чого призвела бездіяльність дорослих.
Просто Показати IP 11 Вересня 2018 15:55
"Учень 8го класу..." ви знущаєтесь????? сцикун він малолітній не могли відпору дати???????
яя... Показати IP 11 Вересня 2018 22:54
іншим училкам наука! треба всіх учнів одинаково поважати і неробити різниці між "успішними" багачів-батьків які купляють хабарями у училки "успішність" і "неуспішними"з бідних сімей! пацан тут встановив справедливість по своєму, бо очевидно що, дістала учило-ку.ва, за що і отримала по заслузі.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2018 19:16
"Все должны понимать, что у детей в таком возрасте незрелый мозг, меняется гормональный фон, высокий уровень адреналина, которым они не всегда могут управлять, – поясняет психолог Наталья Кухтина. – Поведение может быть обусловлено возрастом. Но есть и другие факторы. Во-первых, сейчас в обществе дискредитирована роль учителя. Даже самый хороший педагог часто не является авторитетом для ученика. Во-вторых, подростки живут в виртуальной жизни, в играх, где они ранят персонажей, убивают, и не отвечают за это. Это снижает уровень осознания происходящего в реальности. И бывает достаточно какой-то мелочи, которая входит вразрез с состоянием ребенка, чтобы вызвать сильную агрессию".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus