USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Лук’янівському СІЗО не змогли пояснити інцидент, зафіксований на відео

15 Січня 2017 12:36
Заступник начальника Лук’янівського СІЗО Олександр Савченко в коментарі «Громадському ТБ» заявив, що ув’язнений екс-командир «Торнадо» Руслан Онищенко не відрізав вухо своєму колишньому підлеглому Максиму Глєбову.

За словами Савченка, він бачив відео, однак не може пояснити, що там відбулося. Черговий доповідав, що Глєбов сам відрізав собі вухо та намагався напасти на співробітників СІЗО, а торнадівці його стримували, пише «Ракурс».

У свою чергу заступник міністра юстиції Денис Чернишов не зміг підтвердити або спростувати факт нападу Онищенка на Глєбова.

Чернишов зазначив, що у випадку підтвердження достовірності відео, буде проведено розслідування.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що вухо колишньому бійцю спецроти «Торнадо» відрізав його колишній командир Руслан Онищенко.

Як відомо, 11 січня 2017 року екс-бійці «Торнадо» влаштували бунт в Лук’янівському СІЗО.

Нагадаємо, що у червні 2015 року за підозрою в незаконному позбавленні волі і викраденні місцевих жителів, їх тортурах і вбивствах, було затримано вісьмох бійців «Торнадо», у тому числі командира Руслана Онищенка. 18 липня 2015 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про розформування роти «Торнадо», адже раніше рота спеціального призначення "Торнадо" входила в структуру МВС.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
таксист Показати IP 15 Січня 2017 14:00
битіе оприділяе сознаніе битіе-бити
СУГС Показати IP 15 Січня 2017 14:37
Перешлянувши повне відео, не те, що публікується у більшості ЗМІ, можна зробити втсновок, що "Торнадівці" НЕ ВІДРІЗАЮТЬ ВУХО, А НАВПАКИ НЕ ДАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ПОТЕРПІЛОМУ ЗАВДАТИ СОБІ БІЛЬШОГО КАЛіЦТВА, А ЕКС-КОМАНДИР НАДАЄ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ, МОЖЛИВО ЗАЛИВАЄ ВУХО ПЕРЕКИСОМ ВОДНЮ. Акцентую увагу,, що вказаний висновок можна зробити переглянувши ПОВНЕ відео.
боголюбы Показати IP 15 Січня 2017 16:27
Пожизненное отморозкам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus