USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку горіла квартира. ОНОВЛЕНО

26 Жовтня 2016 09:47
У квартирі без газу й електроенергії в обласному центрі сталася пожежа. Найімовірніше, мешканка квартири намагалася щось розпалити, щоб врятуватися від холоду, - пише Волинь24.

Як повідомили очевидці, пригода трапилась у ранок вівторка, 26-го жовтня, на вулиці 8-го березня. Загоряння сталося у одній з квартир багатоповерхівки, в якій проживає жінка старшого віку. До того ж, оселя була відключена від електроенергії та газу. Про те, що в квартирі пожежа, рятувальників повідомили сусіди, які помітили дим із вікна. У ній рятувальники виявили жінку, яку доставили згодом до лікарні.

Під час пожежі у квартирі луцької багатоповерхівки рятувальники винесли із охопленого вогнем житла 68-річну господиню, а також домашніх улюбленців потерпілої – двох собак та трьох котів, - розповіли в Управлінні ДСНС України у Волинській області.

У процесі розвідки з’ясувалося, що горить квартира на першому поверсі, а практично в епіцентрі пожежі перебуває 68-річна господиня. Рятувальники Михайло Поліщук, Василь Іванюк та Альфред Невельський у складі ланки газодимозахисної служби вирушили на порятунок людині. За кілька хвилин вони винесли із охопленої вогнем квартири жінку. Допомогу потерпілій ще до прибуття бригади медичної допомоги надав рятувальник Віталій Черняк. Згодом у важкому стані медики доправили потерпілу до лікарні.

Крім того, пожежники винесли із задимленої квартири ще домашніх улюбленців потерпілої – двох собак та трьох котів. Для зупинення подальшого розповсюдження вогню рятувальникам знадобилося близько 13 хвилин, а остаточно його приборкали о 07:48.

Унаслідок пожежі у квартирі знищені хатні речі та диван. Згідно з попередньою інформацією, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем господині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пожежник Показати IP 26 Жовтня 2016 10:13
Грілася біля вогнища,а що зоставалось робити бідаці,коли влада глуха і сліпа.
ВВ Показати IP 26 Жовтня 2016 10:18
Дякуйте чиновникам, які горою стоять за пенсіонерів.
Карина Показати IP 26 Жовтня 2016 10:28
Бідна жіночка!!!!! До чого призводить влада що люди вимирають, треба ж таким допомагати. В міській раді відділів море а толку! Якщо роботи немає або пенсії не вистачає то що таким людям робити??? Не всім же допомагають діти або батьки. Це ж життя. Влада повинна не відрізати опалення а допомагати людям
Лучанка до Карина Показати IP 27 Жовтня 2016 08:41
Щоб відключили газ і світло скільки треба заборгувати?! Якби вона платила, хоч частину - ніхто б їй нічого не відключив.Такі люди отримують субсидію і не треба розводити сльози тут... Колись боржникам вже списали борги і халявщики, мабуть, надіються, що знову спишуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus