USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі мікроавтобус в'їхав у дерево

22 Січня 2014 17:33
Четверо волинян травмувалося внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в Луцькому районі. Двоє із них потрапили до лікарні.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України у Волинській області.

23-річний мешканець Луцького району, керуючи автомобілем «Рено Трафік», не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя дороги, де зіткнувся з деревом. Внаслідок автопригоди четверо пасажирів мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження, двоє із них – 1971 та 1969 років народження – госпіталізовані.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Зважаючи на погодні умови, управління ДАІ УМВС України у Волинській області звертає увагу водіїв на особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період.

Вирушаючи в дорогу, обов’язково перевірте технічний стан авто: зверніть увагу на стан зовнішніх світлових приладів, склоочисників та обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин із зимовим малюнком протектору, що значно покращить керування транспортним засобом.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, не здійснюйте ризикованих маневрів. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

У разі погіршення погодних умов, по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтеся порад Державтоінспекції. Якщо під час руху ви побачили, що хтось через негоду потрапив у скрутне становище, викличте на допомогу Державтоінспекцію або аварійні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus