USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку авто збило дівчину. ОНОВЛЕНО

5 Березня 2014 10:29
У ніч на 5 березня по проспекту Волі авто збило дівчину, повідомили громадські активісти.

Як стало відомо, дівчина переходила дорогу у невизначеному місці. Автомобіль Shkoda, якому дівчина вийшла на зустріч, не встиг відреагувати, тож скоїв наїзд на пішохода.

На місце пригоди виїхала швидка допомога та забрала постраждалу до лікарні. На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала служба ДАІ.

Як повідомив начальник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук, автівка під керуванням 37-річного водія, рухаючись проспектом Волі у напрямку вулиці Шопена, наїхала на 16-річну дівчину.


Зі слів правоохоронця, постраждала лучанка переходила проїжджу частину поза пішохідним переходом, зліва направо відносно руху транспорту.
Унаслідок аварії, дівчина отримала закриту черепно-мозкову травму. Її шпиталізували до відділення нейрохірургії Луцької обласної лікарні.
Згідно із попередньою інформацією, чоловік, який керував автомобілем, був тверезим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 12:56
Все-таки треба і на сторону водія стати. Слід дбати за власну безпеку. А в недозволеному місці переходити дорогу та ще й вночі. Пішоходу фари автомобіля хіба не видно здалеку? Чи ще не усвідомила, що машина не ...., а давить.
тверезий до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 19:19
Повністю погоджуюсь, адже коли темніє і в інтенисвний рух пішоходів на дорозі не видно здалека за світлом фар зустрічних авто.... водій починає бачити пішохода тільки тоді коли освітить його ближнім світлом фар (а це раптом 10-15) . пішоходи -враховуйте це і звісно не забувайте про пдр. 4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; П.С. Кожен день їзжу за кермом. і часто буває таке що в мене виникає нестримне бажання зупинитись підійти до пішохода (якправило це стосується тих, чиє свято 8 березня) викинути телефон і дати пінка під зад....
SOS Показати IP 5 Березня 2014 15:19
а чому номера замалювали....ця шкода кожен день під обласною прокуратоурою стоїть
!!! Показати IP 5 Березня 2014 15:21
це не ніч,а десь о восьма година вечора.
123 Показати IP 5 Березня 2014 16:31
Номера ас8881..
*** Показати IP 5 Березня 2014 20:57
а я знаю хто це.....це було з 20.00 до 20.30....водій молодець...бо не втік а відразу викликав швидку....а дорогу потрібно переходити на переході......бажаю дівчині швидкого одужання і надалі бути обачнішою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus