USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку авто збило школяра, який вискочив на дорогу

16 Вересня 2019 18:43
ДТП, під час якої постраждав школяр, сталася на бульварі Дружби народів у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Так, близько 18 години водій автомобіля «Опель Вектра» збив 10-річного хлопчика.

Як розповіли свідки, автомобіль, не перевищуючи швидкості, рухався бульваром Дружби народів, коли на дорогу несподівано вибігла дитина. Водій не встиг загальмувати та збив хлопчика.

Зі слів очевидців, дитину госпіталізували. Від удару хлопчик отримав травму голову, а також йому вибило кілька зубів.

Деталі події встановлюють поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луцьк Показати IP 16 Вересня 2019 18:55
Дитину звісно шкода, але... Водій на рівеному місці, ні за що, отримав купу геморою і кримінал. А має бути так - вибіг пішохід в невстановленому місці, як курка дурна, чи виїхав велосипедист на перехід зненацька, як деякі з них полюбляють - ремонт авто, моральна коипенсація і лікування власної тушки - за рахунок бігуна/їздуна! То якщо вижив, якщо ні - за рахунок родичів "несподіваної перешкоди". В даному випадку батькам, крім вищезгаданої компенсації вожію, варто вліпити величезний штраф за неналежне виховання дитини... А водія - відпустити, побажавши щасливої дороги. Але в нашій чудовій країні буде зовсім по іншому. Законодавство пора міняти! Порушив водій - відповідай, пішохід - аналогічно! За перехід в невстановленому місці, без ніяких ДТП, має бути теж штраф, і відчутний, а не 51 грн.
БОС до Луцьк Показати IP 16 Вересня 2019 21:21
100%
Людина до Луцьк Показати IP 17 Вересня 2019 01:34
А за що ви так людей ненавидите? Ви хочете щоб все вам і нічого іншим, а так можна? А інші ж теж так хочуть, мабуть, і радує що не всі. Ви не хочете бути уважним за кермом і перекласти свою відповідальність на інших. Аварії треба попереджати, а не намагатися когось наказати, особливо якщо він постраждав, нехай і через свою необачність. Компенсація водію має бути за умови що він вжив усіх заходів відповідно до ПДР: 12.1 Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним. 12.3 У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди. А діти завжди виривалися від батьків зненацька, завжди намагалися зробити те що заборонено, незалежног від умов виховання, просто тому що вони діти, такі вже є і такими будуть завжди. А старші люди вони вже теж як діти і теж роблять дива. Просто треба навчитися розуміти інших.
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2019 19:24
Це діти, вибігали і будуть вибігати. Я не знаю, до кого апелювати, бо це не країна, а якесь болото і Луцьк частина цієї трясовини, але місто і поліцаї мають робити все для зниження швидкості біля шкіл: знаки відповідні, звуження дороги, острівці безпеки, лежачі поліцейська та інші речі... Кожне дтп показує, що у нас людям на все нас..ать. На хіба ви взагалі живете, лежачі камені?
Луцьк до Лучанин Показати IP 17 Вересня 2019 09:33
В дітей є батьки, які мають навчити їх не вибігати, а переходити по переходу, або супроводжувати дитину. А в держави є важелі впливу на таких батьків, які того не роблять. Авто швидкості не перевищувало. Давайте дороги не ремонтувати, всі будуть 10 км/год. їздити. А на вибігаючі під машину "кеглі" - в нормальних державах всім нас..ать, факт. З місяць тому бачив, як біля Північного ринку машина пропустила пішоходів, і тільки водій почав рух і доїхав до середини зебри, як вискочив перед нею велопридурок, притому дорослий, бородатий такий, обігнув її спереду, ще й обматюкав водія... А мав би переВОДИТИ ровера через перехід, а не їхати. От якби по кожному такому факту був штраф - і ДТП стало б менше. А для того достатньо просто побільше камер в місті встановити + прийняти закон про обов'язкову наявність реєстратора в кожному автомобілі - і по даним реєстраторв, якщо водій не порушував правил, а теля виїхало чи вибігло - штраф, ремонт, моральна шкода і лікування - за рахунок пішохода чи "велоекстремала".
1 до Луцьк Показати IP 17 Вересня 2019 10:58
не виправдовую вчинки пішоходів, але хто би ще водіїв штрафував за те, що не пропускають на пішоходному переході, чи паркуються де заманеться і т.д. А взагалі сідаєш за руль - нервують пішоходити, яким таке відчуття, що жити набридло. Ідеш - нервують водії-хами. Хлопчика, звісно, дуже шкода. І вже вкотре переконуюся, що таки треба мати відеореєстратор. Хто зна, чи водій дійсно не перевищував швидкість.
пінгвін Показати IP 16 Вересня 2019 22:14
для таких випадків треба відеореєстратор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus