USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - ДТП: загинув 28-річний чоловік

11 Листопада 2014 14:58
Трагічна автопригода трапилася у Горохівському районі, загинув молодий чоловік. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Близько 19:00 до чергової частини Горохівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 29-річного мешканця села Линів про те, що на польовій дорозі біля села Ватин з підводи, яка була причеплена до трактора Т-25, під час руху впав і отримав смертельну травму 28-річний місцевий мешканець.

Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що 34-річний житель, керував трактором без відповідних документів, до якого був прикріплений причіп, і на якому він перевозив чотирьох пасажирів. Окрім того, в кузові була неприкріплена дерев’яна колода. Водій не вибрав безпечної швидкості та порушив пункт 21.11 ПДР, згідно з яким забороняється перевозити пасажирів поза кабіною водія у кузові трактора, інших самохідних машин, на вантажному причепі, напівпричепі. Під час руху дерев’яна колода випала з кузова разом із пасажиром, спричинивши йому черепно-мозкову травму, в результаті якої останній помер на місці пригоди.

За фактом ДТП ведеться досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus