USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку горів цегляний будинок

19 Грудня 2016 11:29
Протягом минулих вихідних волинські рятувальники ліквідували 8 пожеж. Зокрема, горів цегляний будинок у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС України у Волинській області.

17 грудня о 16:02 у Луцьку зайнявся вогнем цегляний одноповерховий будинок. За 4 хвилини на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1, які в апаратах на стисненому повітрі у складі ланки газодимозахисної служби зайшли у будинок та оперативно загасили пожежу.

Окрім цього, о 12:13 в місті Устилуг Володимир-Волинського району загорілася дерев’яна господарська споруда. Ліквідували загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Володимира-Волинського та місцевої пожежної команди міста Устилуга.

18 грудня 00:41 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селищі Благодатне Іваничівського району горить дерев’яна господарська споруда. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, які ліквідували вогонь.

О 06:50 у селі Зілов Турійського району трапилась пожежа дерев’яного житлового будинку. Очевидці події зателефонували на «101». За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №17 та місцевої пожежної охорони села Луків, які приборкали загорання.

О 12:52 загорівся стіг соломи в селищі Шацьк. Ліквідували вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 11. Вогнем знищено 1 тонну соломи.

Того ж дня о 17:04 у селі Соловичі Турійського району зайнявся вогнем цегляна господарська будівля. Пожежу погасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини №17.

О 18:07 у селі Піддубці Луцького району виникла пожежа в піноблочному житловому будинку. Погасили загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 та частини спеціальної пожежної техніки.

Також о 21:40 у селі Заболоття Любомльського району загорівся дерев’яний житловий будинок. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №10 та місцевої пожежної команди села Головно, які приборкали вогонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus