USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку кандидат в депутати «вибивала» двері в ДВК

25 Жовтня 2015 20:35
У Луцьку одна із кандидатів у депутати, яка спізнилася на 35 хвилин на реєстрацію на виборчій дільниці, намагаючись потрапити до приміщення, гучно гупала у двері і погрожувала голові комісії скласти акт про порушення.

Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповіла голова ДВК №071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18 у Луцьку, Галина Шабуніна.

З її слів, протягом усього дня виборів на дільниці трапився єдиний неприємний випадок:

«Коли на дільницю прийшла кандидат у депутати від однієї відомої партії, а на годиннику було 7:50, ми не встигали відкрити дільницю, бо були проблеми з опломбуванням скриньок. Тому кандидат, не довго думаючи, що є сили почала гатити в зачинені двері, а потім погрожувала написати на нас акт. Я пояснила, що, згідно з законом, виборча дільниця відкривається о 8 годині ранку. Мене підтримали спостерігачі, підтвердивши, що ми нічого зайвого не робили окрім того, що готувалися до відкриття дільниці. Можливо, справді треба було запитати, хто стукає і впустити. Але, зважаючи на те, що за дверима стояло дуже багато людей, зробити це було досить складно. А скла у дверях, аби розгледіти, хто стукає, немає. Хто знає, це могли бути й диверсанти?», - знизує плечима голова ДВК.
Пані Галина запевняє, що задовго до цього інциденту і спостерігачів, і кандидатів неодноразово попереджали, мовляв, якщо хочете бути присутніми на вранішньому засіданні виборчої комісії, приходьте на 7:15.

«Особисто я прийшла на роботу о 6:40, а заступник – ще раніше. Тому встигнути на всі засідання вчасно, на мою думку, було досить реально, якщо це вийшло у всіх інших, окрім однієї людини», - резюмувала голова ДВК.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що міжнародні спостерігачі із Канади та Швейцарії побували на виборчій дільниці №071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18 у Луцьку. Вони залишились задоволеними роботою виборчої комісії, покинувши її з приємними враженнями та подяками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 20:44
"міжнародні спостерігачі із Канади та Швейцарії побували на виборчій дільниці №071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18 у Луцьку. Вони залишились задоволеними роботою виборчої комісії, покинувши її з приємними враженнями та подяками." І не знайшли ніяких порушень, навіть тих, про які писали сьогодні на цьому сайті.
nalivaiko Показати IP 25 Жовтня 2015 22:06
Цікаво виходить, мама - голова ДВК а син кандидат у депутати до облради
Люда до nalivaiko Показати IP 25 Жовтня 2015 23:42
А де, в якому законі написано, що це заборонено?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus