USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку лоб в лоб зіткнулися кросовер та легковик. Фото

13 Січня 2017 17:25
Аварія трапилась вечірньої пори у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого. Зокрема, легковик зіткнувся з кросовером, який виїжджав з другорядної дороги.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли очевидці події.

Водій кросовера Cherry стверджує, що їхав з вулиці Олексія Шума на Карпенка-Карого. В цей час водій легковика Renault Logan рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської. Проте, його занесло і той врізався лоб в лоб в кросовер.

«Водій «Логана» каже, що його занесло, бо він гальмував перед автомобілем, який їхав перед ним. Не знаю, як він мене не помітив, у мене включений сигнал повороту вже був», - пояснює водій.

Керманич кросовера суттєво не постраждав, а от водій легковика від удару об лобове скло розбив собі лице – на подушці безпеки та на снігу залишилось чимало слідів крові від удару.

Відповідно до попередніх даних, обидва водії були тверезі. На місці працюють експерти та патрульні, деталі ДТП з’ясовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
К Показати IP 13 Січня 2017 19:17
там же односторонній рух, як він міг виїзджати?
Ден до К Показати IP 13 Січня 2017 22:33
Дорога з одностороннім рухом позначається знаком : 5,5 - односторонній рух. Ви його там бачили?
Водій логана Показати IP 13 Січня 2017 21:51
Отже: 1) аварія сталася об 15год 10 хв. 2) кросовер рухався по вул.К.-Карого в сторону Срібних Лелек, а не виїхав з другорядної дороги(вул. О. Шума). 3) і у мене лице не розбите, є лише незначне розсічення шкіри на голові, також дякувати Богу не постраждали люди з кросовера. 4) правда і те що обидва водії тверезі. 5) ну і коротко стосовно самого дтп: я рухався в лівій смузі вул.К-Карого в напрямку вул. Дубнівська, і не мав наміру повертати на вул.О.Шума, в правій смузі паралельно теж рухався автомобіль, попереду автомобіль повертав ліворуч з К-Карого на О. Шума. При гальмуванні мене занесло на зустрічну смугу(ліва полоса з снігом, а під ним лід) де і відбулося лобове зіткнення
до логана до Водій логана Показати IP 14 Січня 2017 02:50
Дистанция ....виноватий.мож подати в суд на оператора обссуги дороги.но полюбасу ти л*х на логане.закон джунглей
Водійка Показати IP 13 Січня 2017 23:58
Здоров'я вам... Прикрість... Головне,що всі живі, а залізо - то діло наживне.
Оленка до Водійка Показати IP 14 Січня 2017 08:30
Це точно!
Пофігіст Показати IP 15 Січня 2017 15:00
Водій логана, якби ти попав на мене, то тобі вже ні "козачок", ні хто інший би вже не допоміг...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus