USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку на переході збили двох пішоходів, водій втік

8 Січня 2018 22:44
У Луцьку на двох пішохідних переходах на проспекті Відродження автомобіль збив людей, повідомляє ВолиньPost.

Місце трагічної події - проспект Відродження. Повідомили про те, що на переході неподалік повороту на вулицю Щусєва, збили молоду жінку, її госпіталізували.

На переході, що на початку проспекту біля готелю "Лучеськ", збили кількох осіб. Їхня кількість та стан уточнюються.

Зі слів очевидців, людей збив автомобіль Opel синього або чорного кольору на іноземній реєстрації. З місця події водій втік на машині.

Обставини ДТП встановлює поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Рома Показати IP 8 Січня 2018 22:51
І знов на євробляхах, коли вже їм обмежуть в'їзд в Україну
Євген до Рома Показати IP 8 Січня 2018 23:33
і шо, зразу придурки зникнуть з вулиць??? Може "і коли вже поліція почне працювати"??? Чи може "і коли вже поліції ДАДУТЬ працювати"?
Зіряк Шкірян до Рома Показати IP 9 Січня 2018 00:02
Так тих, на бляхах, вже мабуть більше, як нормальних. От і статистика доводить.
Ігор Показати IP 8 Січня 2018 23:51
Бляхи- бляхами, але зверніть увагу скільки у нашому суспільстві лайна і як мало хороших людей. Далеко нам до європи. Недарма нас називають країною третього світу.
Блуд до Ігор Показати IP 9 Січня 2018 15:45
Люди в нас - як і всюди. Просто не відчувають що покарання неможливо уникнути та і саме покарання не дуже строге
Микола до Блуд Показати IP 10 Січня 2018 12:08
+100500 бо за злочин немає покарання. один проїхав на червоний, інший запаркував де забажалось, ще один проїхав по п'ятах пішоходів, інший кукупав собі новенького мерса за державні кошти, інший становлячись президентом обіцяв позбутися активів але не позбувся навіть Липецької фабрики... і почувають себе спокійно, бо знають що покарання НЕ БУДЕ... й поліціянти почувають себе цілком добре, мають нормальну європейську зарплатню, зодягнені, нагодовані...
Микола до Блуд Показати IP 10 Січня 2018 12:09
народ у нас байдужий. все схаває
Ірина Показати IP 8 Січня 2018 23:51
Єврономери-це вже не просто "хитродупі",це вже питання життя і здоров'я людей. Коли вже це закінчиться?...
Залежний глядач Показати IP 9 Січня 2018 00:03
Жах... Посадити показово 5-7 уродів-недолуг - і "почнемо жити по-новому"... Або гільйотину в центрі міста!!!
Володя до Залежний глядач Показати IP 9 Січня 2018 07:08
Пидтримую,але для цього необхидно внести змини в законодавство и дуже добре було б поставили по Луцьку килька десяткив видеокамер на переходах та перехрестях, чомусь влада не поспишае цього робити
ось Показати IP 9 Січня 2018 00:10
То є тест для нашого суспільства. Якщо у нас порушення закону у вигляді корупції, блях, контрабанди, копання буштину і т.п. вважається вмінням жити і суспільсво нормально на це реагує. Знайте у нашої країни тоді нема майбутьного, це буде така собі сіра зона з якої всі мріятимуть виїхати.
мешканка вул. Рівнен Показати IP 9 Січня 2018 03:03
Авто то відбереться, а йолоп кермувальник є і буде. Що робити з поколінням? Виховна система дала маху - варимось в атмосфері призирства і заздрощів. Дурні, як пробки. Кого не послухай - політолог доморощений.
456 до мешканка вул. Рівнен Показати IP 9 Січня 2018 15:46
Ти б вискочка за собою слідкувала і за своїми дітьми а не умнічаєш тут
ТТ Показати IP 9 Січня 2018 06:14
як очевидно українці є заздрісним народом, особливо якщо хтось має краще і дешевше ніж у нього. при чому тут євробляхи, коли освітлення на проспекті практично відсутнє. темрява, одні силуети людей. тут не бляхи є винними, а людина, яка перебувала за кермом, а чого втік, бо реформи проведені урядом виявились "вдалими", вуличні камери спостереження, піші патрулі поліції, освітлення вулиць і дворів належним чином - все і багато іншого що сприяє власне такому станові справ. так що пожинайте піпл те за що голосували...
vvv до ТТ Показати IP 9 Січня 2018 12:33
бляхи 100% причомусь...неодноразово спостерігав як водії на бляхах нахабно порушують пдр....червоний колір світлофора,дві суцільні смуги !!! любий шмаркач відчуває себе королем дороги бо його машинки знайти не просто буде у разі дтп
Блуд до ТТ Показати IP 9 Січня 2018 15:58
Бляхи вопше не причому. То аваков напоює Пляхєрів і садить за руль, а на пішоходах порошенко лазєром засвічує п'яному пляхєру очи, шоби він збив людину, а потім з багажника вилазить гройман і підмовляє пляхєра тікати світ за очі.. А пересічні українці просто заздрять тому шо їх збивають корчами за 1000 баксів. Бо ж є чому заздрити шо людина все шо мала і в бабушки зі шкафчика трохи взяла і купила собі ОПЕЛЯ (ікону автоіндустрії). Винні не бляхи, а ями погане освітлення, погана розмітка, алкоголь де хоч продається важко втриматись шоб не бухнуть, винні ті відбійники шо понаставляли де хотіли по тротуару не проїхати. Не країна а капєц, путін всьо придумав. Щоправда частині водіїв це все абсолюно не мішає їздити по 40років за рульом не то шоб без дтп, а навіть без жодного порушення (на москвічу, без абс епс аірбегів і тд). Так шо задумайтесь, вбивці, хто вам винен
Миколай Показати IP 9 Січня 2018 07:43
Дав би хтось 10 000 - 30 000 гривень за інформацію про власника цього Опеля - і його швидко видадуть!
Миколай Показати IP 9 Січня 2018 07:48
Волиняни або Рівняни... зверніть будь ласка свою увагу - ва якому стані темний Опель на "бляхах" вашого сусіда чи родича... або, де він дівся? І дайте будь ласка знати сюди або місцевій поліції. Дякую, Миколайчик.
хехъ Показати IP 9 Січня 2018 08:15
может, просто растаможку убрать и запретить бляхи?
прикро Показати IP 9 Січня 2018 10:00
те, що немає різниці, на яких номерах водій, а те, що культура водіїв прямує до нуля, наприклад, 06.01. я міг не потрапити на Святвечір, бо якийсь таксист на добре освітлюваному переході мало не збив мене, він навіть не думав пригальмовувати, іхав орієнтовно 70 км/год. при нинішньодопустимих 50 ! я теж водій і зі стажем, і теж раніше таксував, але те, як їздять зараз, це просто довічно позбавляти прав !!
456 Показати IP 9 Січня 2018 16:01
Це один БляХєр збив двох людей на різних переходах?? Чи я шось не так поняв? Може це ритуал якийсь а ми не шаримо? Чи може місію як в комп'ютерній грі проходив?
Саша Показати IP 9 Січня 2018 16:24
Пропоную всім кого дістали ці ур?ди моральні називати їх в коментах як годиться : не бляхарями а БляХєрами. Влаштуємо флешмоб. Бажаю кожному хто їх захищає побувати на місці родичів цієї дівчинки чи родичів тих хлопців шо загинули на мосту - тільки тоді ви зрозумієте в чому проблема.
Марина до Саша Показати IP 10 Січня 2018 15:57
Бажаю щоб водія знайшли та справедливо покарали. Але ! Мого чоловіка, коли той їхав на велосипеді, збило авто, і блях ще не було. Водія визнали винним. Ти надумав собі ворога та підбурюєш суспільство.
456 до Марина Показати IP 10 Січня 2018 23:25
От в цьому й вся різниця, шо твого чоловіка збила людина і понесла покарання, а в цьому дтп винного можливо й не знайдуть, це по твоєму справедливо? Хотіла б ти шоб той водій який збив твого чоловіка втік і його найти не могли?? От задумайся чи я підбурюю чи ті ідіоти бухі створюють собі рекламу. Можна подумати я ім бухло в глотку заливаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus