USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - нічна ДТП: п'яний водій Audi в'їхав у таксі

17 Грудня 2017 08:50
Аварія за участю таксі та п'яного водія Audi трапилася цієї ночі у Луцьку на проспекті Волі. Про це у мережі написав Temchuk Olexandr.

З його слів, на щастя, ніхто не постраждав. Автівки зазнали механічних ушкоджень.

"ДТП за участю нетверезого... "П'ЯНОГО" водія на укробляхах . Подія трапилася на пр.Волі (біля 1-ї поліклініки). Постраждав автомобіль таксі ...Слава Богу всі живі...", - йдеться у дописі Олександра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ростік Показати IP 17 Грудня 2017 11:56
Був на цій ДТП смішно як п яний не вийшов а виліз з ауді і ховав фішку таксі ЧУМАК.нікому не рекомендую їздити на тому таксі недосить п яний і коли поліція спитала документи на таксі він нічого не надав....як можуть їздити такі ЧУМАКИ!!!!!
Саша Показати IP 17 Грудня 2017 12:16
Як ніхто не загинув - то треба написати шо укрномери, а як два загиблих на бляхах - то ніхто на цьому не акцентує. Дивно чому так
Чумак Показати IP 17 Грудня 2017 14:36
Давно джокерiв пяних затримували бiля ново`i лiнi`i? а ще скiльки не затриманих ката`iться?
Рома Показати IP 17 Грудня 2017 20:57
Якщо якомусь ОЛЕНЮ не подобається в Україні держномер України,нехай їде в Польщу,Литву,або нвіть "КАЦАПІЮ" і там любується їхніми бляхами!
Ростік Показати IP 18 Грудня 2017 18:40
Я нікого не захищаю і не рекламую!но заїхав п яний водій з таксі ЧУМАК в водія з таксі ДЖОКЕР і в даному випадку стаття і фотографії про водія з ЧУМАК таксі! Цей водій з ЧУМАК таксі випав з машини коли поліція відкрила дверки,його підняли і попросили надати документи на перевезення і посвідчення влдія з тех.паспортом. ВОДІЙ не дав жодно документа які потрібні на таксі це протокол ОТК страховка на пасажирів ітд...тр як ви можите писати за ВОДІЇВ З ДДОКЕРА???ЯКЩО ВИ ЦЕ БАЧИЛИ ТО ПОТРІБНО ПРО ЦЕ ПИСАТИ ЗРАЗУ!!!!ВОДІЇ ВОЗЯТЬ НАШИХ ДІТЕЙ БАТЬКІВ РОДИЧІВ МИ НЕ МАЄМ БУТИ БАЙДУЖІ ДО ТОГО,ЩО П ЯНИНІ ВОДІЇ ПЕРЕВОЗЯТЬ ПАСАЖИРІВ!!!!ТОМУ ВОДІЯ З ТАКСІ ЧУМАК ПОТРІБНО ПОЗБАВИТИ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ ЩОБ ЗНАВ ЯК П ЯНИМ ВОЗИТИ ПАСАЖИРІВ!!!ГАНЬБА ДАНОМУ ТАКСІ ЛЮДИ ДИВІТЬСЯ КОМУ ДОВІРЯЄТЕ СВОЄ ЖИТТЯ!!!
Ілона Показати IP 20 Грудня 2017 11:03
найшла сьогдні цю статтю в інтереті,їхала з чоловіком,побачили ДТП,зупинились якраз коли опитували водія таксі чумак,він ледве стояв на ногах,хитався))))))чоловік сказав шо більше ніколи не визве мені таксі бо їздять всякі непонятні.такшо чумак спортив довіру мого чоловіка до таксі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus