USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку під час пожежі в квартирі загинув чоловік

24 Листопада 2019 10:59
На місці пожежі, що спалахнула 23 листопада в житловому будинку на вулиці Даньшина, 2 у Луцьку, знайшли тіло чоловіка.

Як повідомили у пресслужбі волинських рятувальників, повідомлення про загоряння в житловому будинку на вулиці Даньшина, 2 надійшло о 16.00.

Вже через 2 хвилини до місця події прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №2 і відповідно до вирішального напрямку бойових дій всі сили були зосереджені на порятунок людей.

Із задимлених квартир було врятовано дитину віком 11 років (від госпіталізації відмовилась) та чоловіка віком 46 років, якого госпіталізовано в Луцьку міську клінічну лікарню (у важкому стані, діагноз – термічні опіки шиї, китиці, обличчя 2-3, ст.).

У квартирі, де трапилась пожежа, рятувальники виявили тіло власника, причина його смерті встановлюється.

Вогнеборці ліквідували пожежу о 16:17 спеціальним водяним стволом. Всього на місці події були зосереджені 3 пожежні автомобілі, працювали 12 рятувальників.

Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власника (куріння в ліжку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus