USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку підприємець та екс-правоохоронець вимагали хабара

24 Жовтня 2017 18:53
Поліція в Луцьку затримала осіб, які пообіцяли за 2 тисячі доларів США допомогти із закриттям кримінального провадження.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області та слідчого відділу прокуратури області задокументували причетність до вимагання та одержання неправомірної вигоди місцевого підприємця та екс-правоохоронця, повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

В межах провадження правоохоронці встановили, що місцевий підприємець та колишній правоохоронець пообіцяли громадянину уникнути кримінальної відповідальності за скоєний злочин. Крім того, вирішити питання щодо закриття кримінального провадження, відкритого за ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Свою «благодійну» діяльність оцінили у 2 тисячі доларів США.

24 жовтня оперативники Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції та слідчі прокуратури Волинської області затримали зловмисників під час одержання частини неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили у затриманих тисячу доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 24 Жовтня 2017 22:03
Мусара в своєму стилі . Чому морди героїв затушували?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus