USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка ввечері завела дітей у парк та покинула їх там

23 Вересня 2019 10:33
У неділю близько 21 години екіпаж патрульних отримав в Луцьку виклик про виявлення двох неповнолітніх дітей.

Дівчаток 10 і 8 років знайшли в парку, неподалік міської лікарні, небайдужі громадяни та привели в цей медзаклад. Поліцію ж уже викликали лікарі, повідомили у пресслужбі патрульних.

Патрульні встановили, що дітей в парку залишила мати, ті перелякались і плакали. Старша дівчина не розмовляла, тож у меншої ледве дізнались місце проживання.

Вдома бабуся дітей повідомила, що їхня мати погано виховує дочок і не займається ними, піднімає руку і на дітей, і на неї, тож згодом вона написала відповідну заяву на притягення її до відповідальності.

«Близько трьох годин ми встановлювали, де перебуває матір дівчат. Ледве додзвонились до її подружки, саме з нею і ще з двома чоловіками вона пішла в невідомому напрямку та лишила дочок в парку самих уночі», - розказує про нічну пригоду інспекторка Тетяна.

Коли жінка нарешті вийшла на зв’язок, патрульні підїхали до неї, освідували та провели профілактичну бесіду.

«Цікаво, що мати навіть не поцікавилась станом дітей і не пішла додому. Казала, що вони самі не послухались і відійшли десь. Також ми попередньо телефонували до батька, з яким мати розлучена і який проживає неподалік Луцька. Однак він відповів, що не бере участі у вихованні дітей», - каже поліцейська.

Патрульні зібрали необхідні матеріали та передали далі відповідальним органам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 23 Вересня 2019 10:54
кукушка
Іван Показати IP 23 Вересня 2019 10:55
Ганьба! Ото зозулі і так в нас час немало подружки пянки гулянки деякі навіть через це їдуть в польшу то там ще гульнуть а дітей на бабу і повіялась
valdis peish Показати IP 23 Вересня 2019 14:25
бятя теж фрукт з гівнодерева

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus