USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розшукують винуватця ДТП за винагороду

19 Жовтня 2016 10:15
Невідома особа скоїла ДТП на вулиці Степана Бандери Луцьку вчора, 18 жовтня. В результаті автопригоди пошкоджено припаркований автомобіль Volkswagen Caddy.

За будь-яку інформацію, яка дозволить знайти винуватця ДТП, обіцяють винагороду. Про це на «Луцькій дошці» написав користувач з ніком fedot.

З його слів, ДТП трапилася приблизно в обідню пору на вулиці Суворова (зараз Степана Бандери, - ред.) орієнтовно в зоні повороту на/з вулиці Потапова та стоматполіклініки.

«Пошкоджено VW Caddy, який було припарковано біля «парєбріка» - розбито праву фару та погнуто праве переднє крило. Винуватець пригоди покинув місце ДТП. З високою ймовірністю, інший автомобіль - учасник ДТП був білого/бежевого кольору і більш габаритний, можливо бус, мінівен.

Будь-яка інформація, яка дозволить знайти винуватця/авто винуватця цієї пригоди, не залишиться без винагороди», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
віка Показати IP 19 Жовтня 2016 10:28
Можливо десь є камери поблизу то це спростить пошуки вам
Активіст Показати IP 19 Жовтня 2016 10:43
А тепер згадали, що вулиця Суворова.
XXX Показати IP 19 Жовтня 2016 11:05
А паркувати автомобіль в зоні перехрестя розуму хватило???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus