USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку в психічнохворого чоловіка знайшли зброю та наркотики

23 Липня 2018 18:42
21 липня близько 17-ї години правоохоронцям надійшло повідомлення від лікарів швидкої про те, що їм необхідна допомога, аби доправити психічнохворого з вулиці Хакімова в Луцьку до спецлікарні.

Прибувши на вказану адресу, інспектори виявили швидку та чоловіка — той поводив себе агресивно, нецензурно лаявся та погрожував битою поліцейським та лікарям. Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

Оскільки чоловік своєю поведінкою загрожував життю та здоров’ю своєму та оточуючих, інспектори застосували до нього спецзасіб кайданки. Під час поверхневої перевірки у дебошира виявили предмет, схожий на зброю з, ймовірно, набоями до нього та згорток з, можливо, наркотичною речовиною.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Предмет, схожий на зброю та набої до нього, а також ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження. Їх походження з’ясовуватимуть слідчі.

Чоловіка під супроводом патрульних швидка відправила до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus