USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку в спальному районі замінували будинок? ОНОВЛЕНО

26 Січня 2014 16:05
У Луцьку на Соборності, 20 заміновано будинок. Мешканців 108-ми квартир евакуювали. Така інформація надійшла до правоохоронців сьогодні, 26 січня. Людину, яка повідомила про замінування, дуже швидко знайшли, - повідомляє «Волинський Інформаційний портал»

Так, у Луцьку анонімним дзвінком було повідомлено про те, що будинок на Соборності,20 замінований. За вказаною адресою виїхали відповідні служби.

Луцький міський голова Микола Романюк розпорядився відкрити приміщення РАЦСу (воно сусідить із будинком), аби мешканці мали змогу сховатися від холодів.

Наразі інформація про наявність вибухових пристроїв не підтверджується. Найімовірніше, що це було неправдиве повідомлення.

Своєю чергою, правоохоронці

інформують, що власне через телефонний жарт довелося евакуювати мешканців 108 квартир.

Отже, згідно з офіційною версією, о 13.50 в чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області із мобільного зателефонували людина і повідомила, що через дві години дев’ятиповерховий будинок вибухне. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, а також експерти-вибухотехніки, які й перевірили будівлю на наявність небезпечних предметів. У результаті огляду таких не виявили, тож інформація про замінування не підтвердилася.

Наразі розпочате кримінальне провадження за статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, котра вирішила розважитись, повідомивши про псевдозамінування житлового будинку.

Приблизно о 16-й годині із мешканцями згаданого будинку, які на той час перебували у приміщенні РАЦСу, спілкувався Луцький міський голова Микола Романюк. Він зазначив, що о 16.30 городянам дозволять повернутися до домівок.

Слідчий Луцького МВ УМВС в області Володимир Крисько додав, що людину, яка повідомила про замінування, дуже швидко знайшли. З нею (а телефонувала саме жінка) уже працюють правоохоронці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ирина Показати IP 26 Січня 2014 22:25
Дожились...
lutchanka Показати IP 26 Січня 2014 22:30
нехай тепер заплатить за фальшивий виклик органам правопорядку суму таку, щоб залишилась без квартири(щоб дурка в голову не стріляла), а також мешканцям будинку моральні збитки. Ящо у особи шиза - значить у Ліпіни.
лучани Показати IP 27 Січня 2014 08:49
повна ідіотка. Люди не піддавайтеся паніці. Це роблять опозиціонери, для того щоб на Волині посіяти паніку, повстання, безлад, спровокувати бійки, а потім все зробити для того щоб була винна влада. Збережемо на волині мир і спокій
Наталка до лучани Показати IP 27 Січня 2014 11:02
То мабуть ти, ДУРБЕЦАЛО, дзвонило, бо таке пишеш, що точно психічнохворе! Постановляю, назначить тобі примусове лікування в Донецькій психіатричній лікарні! Будеш поближче до своїх!!!
тверезий до Наталка Показати IP 27 Січня 2014 17:04
однозначно .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus