USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вночі горіла ще одна електропідстанція. Оновлено

5 Липня 2017 10:40
Пожежа на електричній підстанції на вулиці Мамсурова сталася вчора ввечері близько 23 години.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив керівник прес-служби управління ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Виклик про пожежу на підстанції ПРАТ Волиньобленерго, розташованої на вулиці Мамсурова, надійшов рятувальникам о 23.21. За 11 хвилин до місця події прибули співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька – 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Заоряння на електропідстанції вдалося локалізували о 00:02, пожежу ліквідували о 00:10.

Вогнем знищено релейні шафи на двох електролініях.

Як повідомили у прес-службі «Волиньобленерго», станом на 7 ранку 5 липня усім побутовим споживачам відновили подачу подачу електрики. На даний час тривають роботи по відновленню подачі світла юридичним споживачам та КХП №2. Причини загоряння встановлюють експерти.

Дана елекропідстанція забезпечує електроенергією частину Луцька та Луцького району.

Як повідомлялося, вчора, 4 липня, на вулиці Глушець на території Центрального ринку сталося загоряння на електричній підстанції. Через це центральна частина міста залишилась без електропостачання. Як повідомили згодом, пожежа на електропідстанції сталася через будівельників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 5 Липня 2017 10:49
Дохазяйнувались ! Десь горить, щось смердить.
? Показати IP 5 Липня 2017 11:30
Будівельники підключаються до мережі напряму зі стовпів без трансформаторів,без лічильників-по чорному,єкономлячи гроші працедателю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus