USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку викрили підпільний цех із виробництва горілки

30 Жовтня 2017 14:53
Групу осіб, котрі налагодили та забезпечували незаконну діяльність цеху з виготовлення сурогатної лікеро-горілчаної продукції, викрили на гарячому у Луцьку: зловмисники саме готували до реалізації чергову партію підпільного спиртного, інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

В цей час правоохоронці провели обшук та огляди за місцем здійснення протиправної діяльності, а саме: трьох гаражних приміщень та двох транспортних засобів. Як встановлено, саме в гаражних приміщеннях одного з районів м. Луцьк організована група осіб облаштувала цех з масового виробництва підробленої лікеро-горілчаної продукції у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Зокрема, з незаконного обігу вилучено та долучено до кримінального провадження як речові докази 1300 літрів спирту, 60 літрів лікеро-горілчаних виробів, два транспортні засоби та 300 підроблених марок акцизного податку.

Окрім того, в ході проведення обшуку вилучено порожню тару, лійки, корки, етикетки та шланги, які використовувались для виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції і розведення спирту.

Загалом вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей перевищує 1 мільйон гривень. Вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
W17 Показати IP 30 Жовтня 2017 16:07
От невдача! Новорічні свята не за горами.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus