USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині викрили цех із виробництва алкоголю

30 Грудня 2015 12:47
У Луцькому районі викрито цех із виробництва контрафактного алкоголю.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом реалізації на території Луцького району фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку.

В ході досудового розслідування прокурорами Луцької місцевої прокуратури, спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, на території Луцького району викрито та припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення контрафактного алкоголю.

Під час проведення на підставі ухвали суду обшуку вилучено більше 400 пляшок з алкогольними напоями різних марок, близько 1000 підроблених марок акцизного податку, понад 2000 літрів етилового спирту, призначеного для виготовлення підакцизних товарів, а також відповідне обладнання.

Досудове розслідування триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АЛКАЧ Показати IP 30 Грудня 2015 12:56
СКІЛЬКІ ТАКИХ НАЛИВАЙОК У МІСТІ НАПЕВНО ЗНАЮТЬ УСІ ...АЛЕ ВСІМ ПО**Й .. НАПЕВНО ОТРИМУЮТЬ ПРОЦЕНТ ГРОШЕЙ. І ЗАКРИВАЮТЬ ОЧІ. А ЧОЛОВІК НЕЗАХОТІВ ДІЛИТИСЬ ОСЬ І МАЄ ПРОБЛЕИМ ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus