USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку повідомили про замінування приміщення Господарського суду. ОНОВЛЕНО

19 Липня 2016 10:20
У Луцьку повідомили про замінування приміщення Господарського суду. Працівників вивели на вулицю і заблокували вхід до приміщення.

Про це о 10:13 написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук журналістка Еля Коротинська.

«Навіть із сусідніх дворів не можливо виїхати. Наразі на місці працюють поліцейські та сапери. Напевно сьогодні в суді мала розглядатись цікава справа... І навіщо повідомляти про замінування, і не доводити сказане до кінця... Чи це такий вид попередження про люстрацію суддів?», - йдеться у дописі.

Речник Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук підтвердила факт анонімного повідомлення про замінування приміщення суду. З її слів, патрульні поліцейські здійснили евакуацію усього персоналу установи і наразі стежать за публічною безпекою.

І вже щойно, зі слів Ольги Бузулук, стало відомо, що інформація про замінування приміщення не підтвердилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
артур Показати IP 19 Липня 2016 10:27
Еля Коротинська.бажає крові?,бо ''незалежний журналіст'' має бути об'єктивним,а не писати всяку..''навіщо повідомляти про замінування, і не доводити сказане до кінця''.в дописах.
Аукаріод Показати IP 19 Липня 2016 12:14
Користуючись нагодою, хочу передати привіт заміновувачам. Ви задовбали обривати робочий процес людям і заганяти їх у стрес. Сказав "А", зроби "Бе". "Бе" в якомусь ДеНеРе
Просто Показати IP 20 Липня 2016 12:28
Ну що за замінування? Де та охорона, яка там працює, нащо камер понатикувано? Для чого платити з/п якщо сторож сидить і спить, і плаче що мала з/п??? Замінування з пальця не висмокчеш. Це ж яким сра₽)им терористом треба бути, щоб нещасть но понатикувати мін!!!! Де логіка?????? Якщо нічого не відбувалось - звідки ті мінування???
юрист Показати IP 21 Липня 2016 21:46
просто хтось хотів відкласти розгляд справи....а законних підстав нема от і.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus