USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали Lexus з нетверезими водієм і пасажиром

19 Листопада 2016 08:56
Позашляховик Lexus, водій якого знаходився у стані алкгольного сп’яніння, затримали у Луцьку на вулиці Рівненській.

Подія трапилася близько 5 ранку 19 листопада, - пише ВолиньPost.

Про чорний позашляховик марки Lexus, який рухався від «Опери» до Київського майдану і вулиці Рівненської, повідомили самооборонівці. Зі слів активістів, нетверезий чоловік намагався сісти за кермо, проте його замінив товариш.

Проте, вони запідозрили, що чоловік, який сів за кермо, теж знаходиться в стані алкогольного спяніння. Тож спільно із працівниками патрульної поліції вони наздогнали автомобіль на вулиці Рівненській, де правоохоронці й зупинили позашляховик. Окрім підозри на нетверезого водія, у іномарки були забруднені реєстраційні номери, що є порушенням правил дорожнього руху.

Одразу ж після зупинки чоловік, який вийшов із місця водія, заявив, що автомобілем не кермував, а за кермом був «ніхто». Зі слів чоловіка, якого звуть Володимир, автомобіль взагалі не рухався, а був тут припаркований. Водій грубіянив поліцейським, тож йому одягли кайданки та запропонували пройти освідування.

Пасажир, який явно був у нетверезому стані, заявляв, що за кермо він і не думав сідати. Він повідомив, що є власником автомобіля. Колегу ж він нібито спеціально взяв, бо той абсолютно тверезий. Пасажир декілька разів підтвердив, що його колега кермував автомобілем. Проте він продовжував запевняти, що водій нічого не вживав. Останній натомість продовжував заперечувати те, що сидів за кермом та не бажав освідуватися.

Відтак пасажир, який назвався Ігорем, заявляв, що зраз зателефонує до брата, який «вам всім(патрульним) так помагав», і він «займеться цим питанням». Потім чоловік уточнив, що його брат – депутат обласної ради від «Самопомочі» Олексій Панасюк.

Натомість водія повезли на освідування до наркодиспансеру, де чоловік відмовився проходити тест. Він також відмовився від здачі крові, проте лікарі за наявними ознаками встановили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак, патрульні склали протоколи за статею 130 кодексу України про адмінправопорушення - керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Надалі справу розгляне суд. До слова, покарання загрожує обом чоловікам, адже пасажир, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, передав право керування іншій нетверезій особі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Цвинтарчук А.А. Показати IP 19 Листопада 2016 09:17
Був у такому стані , який на його думку "дозволяє" собі управляти таким авто. ... Цей водій керується правилам дорожнього руху для джипів !!!
Перехожий Показати IP 19 Листопада 2016 09:32
Тре щоб поліція почергувала біля опери з 3 год до 6, то може поставили б на місце тих діток мажорів і самих мажорів. Конфіскувати б в одного другого авто, то може б одумались. А то вже навіть дорогу перейти не можна на переході, чомусь прості машини пропускають пішоходів. А "еліта" навіть на світлофор не завжди зважає. Певно поспішає державу рятувати...
!!! Показати IP 19 Листопада 2016 09:52
авто рухалось самостійно
А якби Показати IP 19 Листопада 2016 10:00
Добре, що не наробили біди. І великі штрафи не зупиняють. Можливо потрібно закон щоб конфіскували машини. Як ще впливати на них?
Ф Показати IP 19 Листопада 2016 11:26
К*зли, а ще прикриваються депутатством, благими волонтерськими ділами! Та вони нажились на тій війні, спитайте вйськових - вони давно нічим не допомагають, тільки таскають машини через кордон для своїх потреб! Ото братік! До речі, а чого в них з депутатом облради ( рідним братом) однакові рубашечки??? А-а-а! Бідняжечки, тов них одна на двох!
орест Показати IP 19 Листопада 2016 11:58
Д*біл Панасюк, позорить свого брата депутата. Леша звичайно теж добрий злодій, але типу зараз в Самопомочі, то не дозволяє вже зараз бухим їздити по місту, хоча раніше кожного дня мав таку звичку.
007 Показати IP 19 Листопада 2016 12:07
Тож воно волонтери , все оптом і рубашечки і лексуси до чого ручки загребучі дотягнуться і все для народу і України....
Зайчик Показати IP 19 Листопада 2016 12:45
А там шо за ко*ила з ногами стовпами і в жовтих калошах?працювала неподалік і прийшла подивитися?
Віталік Показати IP 19 Листопада 2016 14:41
А який номер авто?
аміго Показати IP 19 Листопада 2016 16:52
бидло на лексусі
Володя Показати IP 19 Листопада 2016 18:47
А хто той другий чоловік, про нього нічого не написано?
Лисий Показати IP 19 Листопада 2016 19:16
похож на Владимирского авторитета Володю "Каву"
Ігор до Лисий Показати IP 19 Листопада 2016 21:59
Володя але який він авторитет так шістка піявка, присосався до тих хто наливае і сам бухарик
Отошнік Показати IP 22 Листопада 2016 18:56
Панасюки і Зінкевич це саме не культурне бидло у Володимирі. Нехай скдадуть депутатські повноваження. З місцевого сайту, на другий день, синок Зінкевича який е засновником, видалили всі пости і коментарі. От Вам і правда!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus