USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку затримали групу торговців амфетаміном. Оновлено

22 Червня 2018 12:29
У Луцьку викрили та припинили незаконну діяльність групи осіб, котрі займалися збутом амфетаміну на території Волинської області.

Про це повідомили в ГУНП у Волинській області.

Як розповіли у поліції, затримання відбулося у ніч на 22 червня.

Більше інформації пообіцяли повідомити на брифінгу у суботу, 23 червня.

Як повідомили у прокуратурі Волинської області, у результаті спільно спланованих і проведених слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, прокуратурою Волинської області, працівниками управління протидії наркозлочинності Національної поліції та Головного управління Національної поліції в області 22 червня 2018 року в межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин в особливо великих розмірах проведено 5 обшуків у місті Луцьку та вилучено близько 1 кг амфетаміну.

Затримано 5 осіб, причетних до незаконного наркопромислу.

У кримінальному провадженні провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та обрання їм запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Місцевий Показати IP 22 Червня 2018 13:44
Р-н цукр. заводу потрусіть ще))) там кожен другий або має, або знає де взяти)))
Лучанин Показати IP 22 Червня 2018 14:34
На Красному цього лайна можна купити на кожному кроці . Ці бариги дітям продають вже . Куди дивиться наша доблесна поліція ???
Анна до Лучанин Показати IP 3 Березня 2019 02:08
...давайте поставим заборону на бухло, цигаркі, і так далі.
Кінь в пальто Показати IP 23 Червня 2018 08:35
Поліція дивиться щоб прибрати всіх конкурентів. Бо то їх бізнес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus