USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку затримали ґвалтівника-рецидивіста

22 Квітня 2014 14:46
У Луцьку чоловік, який 19 років вже відсидів за статеві злочини, намагався зґвалтувати жінку, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Завадив зловмиснику задовольнити статеву пристрасть неприродним способом випадковий перехожий.

Ввечері, будучи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік помітив поблизу розважального закладу в Луцьку жінку. Не довго думаючи, він кілька разів ударив її, вхопив за волосся. Однак закінчити почате злочинцю не вдалося, адже його налякав випадковий перехожий. Помітивши чоловіка, ґвалтівник утік.

Отримавши сигнал про напад, міліціонери оперативно затримали зловмисника, який тричі притягувався до кримінальної відповідальності за статеві злочини, а відтак загалом провів у в’язниці 19 років.

Його дії працівники міліції кваліфікували за частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом) Кримінального кодексу України.

Луцьким міськрайонним судом Волинської області чоловікові призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком три з половиною роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 22 Квітня 2014 15:19
Ще тут напишу: Напишіть будь ласка біля якого саме розважального закладу, і дату коли трапився інцидент. Невже так важко надати інформацію в повному обсязі?????
Думаю Показати IP 22 Квітня 2014 15:29
Тобто за 3 роки можна очікувати нового аналогічного повідомлення (а можливо і гіршого - бо випадково завадили завершити справу)? Чи є надія на його перевиховання і розуміння своєї поведінки?
Апполінарія Показати IP 25 Квітня 2014 01:05
За 19 років не навчило,то не думаю що 3 роки допоможе, хіба що Богу душу віддасть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus