USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонерам дали бойову зброю, яку вони застосують. ОФІЦІЙНО

20 Лютого 2014 16:26
В.о. міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що правоохоронцям видали бойову зброю.

Про це повідомив Євромайдан на сторінці у мережі Фейсбук.

Повідомлення датоване 15.53 год.

«Правоохоронцям видано бойову зброю і вона буде застосована у відповідності до Закону України «Про міліцію», - Захарченко», - йдеться у інформації.

Під час виголошення заяви Віталій Захарченко був одягнений у камуфляж.

«У рамках роботи Антитерористичного центру ми підписуємо відповідні накази - правоохоронцям видали бойову зброю, вона буде застосовуватися згідно з законом «Про міліцію», - цитує ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Лютого 2014 17:13
Ще рік тому, я говорила, що тебе, падлюка , чекає доля Кравченка, зараз я думаю, у тебе ще гірше закінчення. Де твої медалі, чого знову не обвішався побрякушками. Кого вважаєш терористами ? Український народ. Виродок, кгб-шна підстилка.Скоро твого пахана візмуть за яйця і тебе разом з ним. І з такими ми хотіли боротися мирними демонстраціями,які ми були наївні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus