USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські міліціонери закуплять більше камер відеоспостереження

31 Січня 2014 11:00
Керівництво ковельської міліції вмовило депутатів виділити 50 тисяч гривень на купівлю кількох камер відеоспостереження. Як стверджує виконувач обов’язків начальника Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Тусь, камери відеоспостереження допомагають ковельським правоохоронцям розкривати різноманітні злочини, а також попереджувати їх вчинення.

У 2013 році у Ковелі встановили дві камери відеоспостереження: на центральній вулиці Незалежності та на Привокзальній площі. Нині ковельські міліціонери у черговій частині на моніторах комп’ютерів цілодобово мають змогу слідкувати за правопорядком у цих частинах міста, також відстежувати будь-яку людину чи транспортний засіб. Однак дві камери на усе майже 70-тисячне місто – надто мало, стверджують правоохоронці.

Міліціонери впевнені, що якби ще встановити хоча б 40 камер, правоохоронці зможуть повністю контролювати Ковель. Міліціонери також втішені, що камери встановлюють біля своїх закладів і деякі місцеві підприємці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НОНА Показати IP 31 Січня 2014 14:39
Автор інформації бреше. Ні хто ні кого не вмовляв. Ковельська міська рада фінансує місцеву програму по технічному оснащенню органів МВС на території міста згідно бюджетного призначення. На сесії міської ради начальник міліції відзвітував про ефективність використання виділених коштів в 2013 році. В бюджеті на 2014 рік теж передбачені кошти на данне питання, яке в цілому сприяє підтриманню правопорядку в місті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus