USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У миколаївській школі розпилили невідомий аерозоль, близько 400 учнів евакуювали

21 Травня 2018 14:59
У школі в Заводському районі Миколаєва розпилили невідомий аерозоль із різким запахом, повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Зі школи евакуювали близько 400 учнів. За попередньою інформацією, 36 дітей направили до лікувальних закладів «з метою уточнення стану здоров’я». Загрози їхньому життю немає, підкреслили в ДСНС.

Згідно з повідомленням, спеціалісти провели дослідження на місці інциденту, однак не виявили небезпечних речовин.

"До лікарні направлено 36 дітей із скаргами на кашель, сльозотечу, тошноту і першіння в горлі, 2-х дітей госпіталізовано для СПОСТЕРЕЖЕННЯ у реанімаційне відділення зі скаргами на головокружіння та болі в животі. Наголошую, наразі загрози життю дітей немає.

Ситуація знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації. На цей час правоохоронці та спеціалісти ДСНС проводять усі необхідні в подібних випадках дії", - повідомив у Фейсбуці заступник голови Миколаївської ОДА Євгеній Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus