USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську Volkswagen врізався в дерево, водія госпіталізували

29 Січня 2016 12:41
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 січня, ввечері на вулиці Луцькій у Нововолинську. Легковик «Volkswagen Sharan» на швидкості злетів з шляху й врізався у дерево, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Автопригода трапилася близько 19 години. 30-річний житель селища Іваничі на автомобілі «Volkswagen Sharan» з’їхав з дороги й врізавася у придорожнє дерево. Ймовірно, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив з’їзд автомобіля з дороги.

Внаслідок ДТП водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували у хірургічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Від удару кабіна автомобіля перетворилася на купу брухту.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що минулого вівторка, 26 січня, вранці на автодорозі «Львів-Луцьк» поблизу села Сільце Горохівського району вантажівка «Hyundai» зіткнулась з придорожнім деревом. У ДТП постраждали водій та пасажир вантажівки. Сьогодні вранці у селі Жабка Ківерцівського району через слизьку дорогу зіткнулися бус і легковик, один з водіїв у реанімації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
роман Показати IP 29 Січня 2016 13:08
от то журналюги..... Де тут купа брухту? може навіть лонжерони не повело.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus