USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Нововолинську: два автомобілі злетіло у кювет

11 Листопада 2016 22:35
На дорозі “Нововолинськ – Володимир-Волинський” два автомобілі внаслідок зіткнення злетіли у кювет. Аварія трапилася біля в’їзду в Нововолинськ о 16:40 сьогодні, 11-го листопада. Відомо, що загиблих немає, - інформує БУГ.

Водій червоного Фольксвагена зазначив, що їхав з Володимира-Волинського до Нововолинська разом із дружиною, а інший водій сірого Мерседеса рухався із Нововолинська.

“Мерседес перетнув суцільну лінію зі сторони Нововолинська на Володимир-Волинський та пішов на обгін чотирьох автомобілів”, – прокоментував Валентин, водій Фольцвагена.

“Для того, щоб уникнути зіткнення, я повернув вправо біля повороту на вулицю Панасівська. Але Мерседес на великій швидкості “стукнув” мою машину у заднє колесо. Воно відірвалося. Ми “злетіли” у кювет, і перед цим машина три рази перевернулася”, – додав Валентин.

Зі слів чоловіка, його дружину забрали працівники “швидкої”, він зазначає, що у неї був сильний біль у ребрах.

Наразі працівники поліції нічого не коментують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus