USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську п’яний водій побив поліцейського

11 Січня 2021 16:19
У Нововолинську 9 січня близько 15 години наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль Ford Mondeo за низку порушень правил дорожнього руху.

Окрім того, водій, 50-річний житель Іваничівського району, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє пресслужба волинської поліції.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за скоєні правопорушення (ч. 5 ст. 121; ч.1 ст.122; ч.1 ст.126; ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення), водій чинив опір поліцейським: поводив себе агресивно, нецензурно лаявся, шарпав правоохоронця за формений одяг та завдав тілесні ушкодження поліцейському.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Слідчі затримали правопорушника за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру у скоєних злочинах за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скажіть Показати IP 11 Січня 2021 19:31
Навіщо та нова реформована модернізована поліція якщо її може побити пяний нововолинський водій. Можливо нехай вивчають якийсь рукопашний бій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus