USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську повідомили про замінування супермаркета. ОНОВЛЕНО

14 Вересня 2016 14:22
Поліція перевіряє інформацію про замінування супермаркета в Нововолинську.

Так, сьогодні, 14 вересня о 13:00 на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував чоловік, який повідомив, що він замінував один із супермаркетів у місті Нововолинськ.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

На місце події виїхали керівництво Нововолинського відділу поліції, слідчо-оперативна група, експерти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області та кінологи.

Проведено евакуацію відвідувачів та персоналу закладу. Правоохоронці здійснюють заходи щодо перевірки приміщення супермаркету на наявність вибухівки.

Поліція оперативно встановила особу зловмисника та доставила його до відділу поліції. Відомо, що йому 57-років, раніше судимий.



Як повідомляє видання "Радар", йдеться про супермаркет "Вопак".

"Проспект Перемоги перекрито, рух маршруток і автівок поліцейські скеровують у сусідні вулиці. Найбільший торговий центр Нововолинська стоїть порожній. Покупців і продавців похапцем вивели надвір. Бо годину тому в поліцію надійшов телефонний дзвінок: “Вопак” заміновано", - йдеться у повідомленні.



Як пише БУГ, з посиланням на працівників магазину, приблизно о 13:00 начальство закладу попередило їх, аби приміщення покинули всі продавці та покупці.

Вони стверджують, що перед цим, приблизно о 12:45, у магазині був покупець, який не зовсім адекватно себе поводив та стверджував, що повернувся з АТО.

За станом на 15:00 роботу супермаркету відновлено, вибухонебезпечних речовин не виявили, - повідомляють у поліції.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Поліція звертає увагу громадян на кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Усі фото з місця подіїАнатолій Бідзюра:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іра Показати IP 14 Вересня 2016 15:51
Мартинюк шоле?
Анатоль_ Показати IP 14 Вересня 2016 17:20
Я в шоці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus