USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Нововолинську знову розбили вікна магазину

9 Вересня 2017 11:27
У Нововолинську невідомі розтрощили вхідні двері та вікна в магазині “Вепр”, що на 15-му мікрорайоні. Інцидент трапився у ніч із 8 на 9 вересня.

Камери відеоспостереження зафіксували групу людей із закритими обличчями, пише БУГ.

За дві доби невідомі завдали шкоди трьом торгівельним закладам Нововолинська. Минулої ночі зловмисники розбили двері у супермаркеті “АТБ” та розтрощили вікна в кафе “Сімейна пекарня”.

Впродовж місяця діяльність зловмисників у місті активізувалася. 23-го серпня невідомі підпалили літню альтанку біля кафе “Вареники”.

Нововолинці розповідають, що декілька тижнів тому зловмисники завдали шкоди й кафе “Україна”.

Всі ці події наводять на думку, що у місті діє організована група людей, яка у такий спосіб намагається залякати мешканців та підприємців Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
77665667 Показати IP 9 Вересня 2017 12:21
Всі вже знають що це - ПУТІН!!!
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Вересня 2017 15:04
Я в шоці, браття! Шош то діється їз злочинністю після Майдану в рідній державі? Як страшно жити! Читаєш новини-а там тільки шо когось вбили, когось підрізали, когось підірвали... Вікна в магазинах та піуарнях вже кожної ночі в Новіку бьють фулюгани!
Коза до АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Вересня 2017 15:32
Ха-ха! А до Майдану було тихо? Просто хтось хоче свій шмат пирога. А "дах" цих підприємців де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus