USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Пакистані вибухнула бомба-іграшка: загинули шість дітей

25 Червня 2017 18:49
25 червня на північному заході Пакистану стався вибух, внаслідок якого загинуло шестеро дітей, ще двоє – отримали серйозні поранення.

Згідно з інформацією Daily Mail, вибуховий пристрій був схожий на дитячу іграшку. Вибух пролунав, коли діти гралися в одному з сіл в районі Південний Вазірістан, недалеко від кордону з Афганістаном.

«Шестеро дітей у віці від 6 до 12 років, всі хлопчики були вбиті бомбою-іграшкою, ще двоє серйозно поранені», – розповів представник влади на умовах анонімності.

У правоохоронних органах підтвердили цю інформацію, включаючи число загиблих. Наразі походження вибухового пристрою не встановлено. Інші обставини інциденту уточнюються.

Нагадаємо, майже півсотні людей стали жертвами пожежі, яка сталися у східній частині Пакистану через розбитий бензовоз. Ще близько 50 людей отримали серйозні поранення, у більшості - опіки 70% тіла. Зазначається, що інцидент стався на трасі в провінції Пенджаб. Люди зібралися навколо перевернутого бензозаводу, щоб зібрати нафту, яка розлилася. За деякими відомостями, дехто з людей палив і це ймовірно стало причиною пожежі. Вогонь охопив кілька десятків автомобілів та мотоциклів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus