USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 40.00 40.25
  • PLN 9.90 10.04

У перший день Рамадану в Афганістані загинуло 50 осіб

27 Травня 2017 15:34
Від нападу бойовиків і теракту в Афганістані загинуло 50 людей, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Reuters.

У суботу, 27 травня, в провінції Хост терорист-смертник підірвав себе в автомобілі, що був припаркований поблизу футбольного поля недалеко від військової бази. Унаслідок вибуху бомби загинуло 14 людей. До місцевого госпіталю направили ще вісім людей з пораненнями.

А в північно-західній провінції Бадгіс бойовики здійснили напад на сили безпеки в районі Кадіса. Під час перестрілки загинуло 36 осіб. Серед загиблих 22 бойовика, вісім мирних жителів і шість силовиків.

За словами представника губернатора провінції Захіра Баханда, за кілька тижнів до Рамадану активізувалися таліби. Терористи атакували різноманітні об’єкти в Кандагарі, Пактиї і Гільменде та інших провінціях.

Нагадаємо, наприкінці квітня цього року ісламістський рух «Талібан» анонсував наступ на сили коаліції в Афганістані. Він отримав назву «Операція Мансурі» — на честь лідера талібів Ахтара Мансура, який загинув минулого року від авіаудару американського безпілотника.

Раніше повідомлялося, що в Кабулі невідомі атакували співробітниць доброчинної організації. Бандити вбили громадянку Федеративної Республіки Німеччина та викрали громадянку Фінляндії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus